Maak van jouw Windows device een kassa met booq

  • Verander elk smart device in een kassa
  • Eenvoudig in gebruik: tikken, swipen en drukken
  • Superstabiel: ook zonder internet
  • Cloudbased backoffice met slimme rapportages

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Met booq kunnen we iedere individuele kassa uitlezen
Herman Smit – De Pier Scheveningen

“Met een grote groep ondernemers maken we De Pier een hotspot. We werken hier met omzet gerealiseerde huur en dat betekent dat de ondernemers worden afgerekend op een percentage van de omzet die ze maken. We hebben voor kassasysteem booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten.”

booq, de slimste tabletkassa

Kassasysteem booq is onderdeel van een nieuwe generatie kassa’s en heeft alle voordelen die je verwacht. Aanpasbaar voor persoonlijk gebruik, artikelbeheer en slimme upselling. Perfect voor de horeca, retail, leisure, sport, zorg en catering, ongeacht de omvang. Jij en je medewerkers kunnen direct aan de slag zonder ingewikkelde instructies. En de hardware en handhelds waar je mee werkt, bepaal je zelf. Heeft je voorkeur een kassa die op Windows devices draait, dan installeer je de booq-app en maak je van elk Windows device een kassa.  Of er nu Windows 10, Windows XP of Windows 7 op draait. Koppel je booq kassa eventueel aan een bonprinter of handscanner en je kan iedere klant snel van dienst zijn. booq is flexibel, mobiel en betaalbaar!

Meer efficiency, gemak en inzicht

Succes booqen met je hele bedrijfsvoering in één oplossing? Kies voor booq. Koppel booq Bricks als booq Tafelreservering, booq Ticketing of booq Personeelsplanner eenvoudig aan je booq-kassa en start met cijfergestuurd werken. Stap voor stap, want jij bepaalt hoe je de lijn uitbouwt. booq groeit met je mee!