Veelgestelde vragen

Sommige vragen komen nou eenmaal vaker voor dan andere. We hebben de meest voorkomende verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Algemeen
Wat is booq POS?

booq is dé slimste tabletkassa voor de moderne ondernemer en een alles-in-één platform, ontwikkeld door Eijsink. Onderneem je met booq dan vind je alle gewenste functionaliteiten in één totaaloplossing. Werk je met de kassa, dan heb je daarnaast de mogelijkheid tot een flexibel pakket aan booq-bricks dat meegroeit met jouw bedrijf. Bovendien heb je altijd en overal inzicht in je resultaten. Any place, any time, any device. Jij bent in control!

Sluiten
Waarom moet ik voor jullie kiezen?

Het concept van booq is onstaan vanuit de wens om alle relevante tools voor jouw bedrijfsvoering in één ijzersterk programma te kunnen bieden. Van (vaste én mobiele) kassa tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot ticketing. Modulair, dus jij bepaalt waar je voor betaalt. In de cloud, dus overal en altijd bereikbaar. Alles wat je nodig hebt bevindt zich binnen een paar klikken met je muis of een enkele touch. We hebben service en ontwikkeling in eigen huis, dus ook daar heb je zekerheid. En booq is zowel qua prijs als qua software enorm toegankelijk, dus je voelt je er meteen bij thuis. booq: slim, razendsnel en grensverleggend.

Sluiten
Hoe zit het met systeemupdates?

Updates zijn noodzakelijk om het systeem up-to-date en veilig te houden. Gelukkig hoef je zelf geen updates te doen. Dat doen wij namelijk voor je, zonder dat je er iets van merkt.

Sluiten
Kassa
Op welke devices werkt booq?

Voor booq heb je geen ingewikkelde hardware nodig. booq werkt zowel op een vaste kassa als via de app op een laptop, tablet of smartphone.

Sluiten
Welke koppelingen zijn er mogelijk?

booq is meer dan de ideale kassa. Zo koppel je optioneel extra booq Bricks zoals personeelsplanning en ticketing met je kassa. Daarnaast zijn interfaces met je favoriete pakketten mogelijk zoals koppelingen met je salarispakketten zoals AFAS en Nmbrs.

Sluiten
Hoe zit het met synchronisatie tussen de booq-devices?

Met booq switch je probleemloos van je vaste kassa naar een tablet, smartphone of handheld. De verkoopdata wordt realtime bijgewerkt. Ben je een bestelling aan het opnemen met je smartphone en is de accu leeg, dan log je met hetzelfde account in op de tablet en kan je door met het opnemen van de bestelling waar je zojuist gebleven bent.

Sluiten