Kassa met touchscreen kopen? Kies booq voor maximaal gemak

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Voorraad- en artikelbeheer
  • Groepenstructuur in kleur, aanpasbaar aan jouw wensen
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten

Functionele kassasysteem touchscreen

Jouw gasten een onbezorgde tijd bezorgen, dat is wat je wil! booq is de praktische kassa die je daarbij ondersteunt. Dankzij de overzichtelijke indeling van je productgroepen en producten, de mogelijkheid om hardlopers eenvoudig naar voren te plaatsen is het invoeren van bestellingen een fluitje van een cent. En het mooie; het maakt niet uit of je met een vaste monitor of handheld werkt. De indeling en functionaliteit is altijd hetzelfde en de inwerktijd nihil. Inloggen met je persoonlijke code en gaan!

Kies je eigen devices

Touchscreen kassa software booq is beschikbaar voor vaste touchscreen monitors, maar verandert ook iedere iPhone, Ipad en Android tablet en smartphone in een volwaardige kassa. Een goedkope manier om extra verkooppunten te creëren op het moment dat je dat nodig hebt. Wil je onverwoestbare horeca handhelds? Dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Handige extra’s en meer

booq (ook als app) zit boordevol handige slimmigheden om het de gebruikers makkelijk te maken. Wat denk je van realtime inzicht in de voorraden, slimmigheden om cross- en up-selling te stimuleren en de mogelijkheid om eenvoudig rekeningen te splitsen? Werk je in de horeca? Dan zijn een tafelplattegrond die je eenvoudig aanpast aan jouw zaak en een grafisch overzicht hoe lang geleden het is dat tafels service hebben gehad bijvoorbeeld ook superfijn. En zo is er meer. Van koppelingen met je boekhoudpakket tot software voor Personeelsplanning, Keukenschermen en webshop, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kassa kopen touchscreen? Kies booq!
 

Sturen op resultaat

Als eigenaar of manager heb je altijd en overal realtime inzicht in alle belangrijke data. En handige managementrapportges helpen je om te sturen op resultaat. Via de cloud backoffice voeg je ook eenvoudig producten toe en plaats je hardlopers naar voren. En alle wijzigingen zijn direct doorgevoerd op ál je apparaten. Of je nu één zaak hebt of 20, jij hebt optimaal overzicht en controle!

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq POS

"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor touchscreen kassa software booq. We kunnen altijd inspelen op de wensen van de gasten."

Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie

“Met booq heb ik een kassasysteem horeca dat past binnen mijn begroting én beschik ik over alle gewenste functionaliteiten.“

Barry van Lingen – Telstar Surfclub