Ontdek tablet kassa booq geschikt voor iOS, Android en Windows

  • Multiplatform voor de horeca
  • Switch probleemloos van vaste kassa naar smartphone of tablet
  • Kies zelf je iOS, Android of Windows devices óf een mix
  • Software met backoffice in de cloud

booq POS: de slimste tablet kassa

Baal je als horeca eigenaar van je stugge kassa en duurt nieuwe medewerkers inwerken veel te lang? Met booq POS is dit verleden tijd. Ons slimme kassa is mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Het kassasysteem richt je naar wens in om gasten snel en foutloos te bedienen. Misschien wil je bestellingen opnemen met onverwoestbare handhelds, tablets of toch juist eigen consumentensmartphones. Geen probleem! booq is hardware en besturingssysteem onafhankelijk. Jij bepaalt de mix van devices, van iOS, Android tot Windows.

Gemakkelijk in gebruik

Of je nu één horecazaak runt of 10, jouw medewerkers hebben de intuïtieve software van tablet kassa booq zo onder de knie. Bestellingen zijn in seconden geregeld, handelingen met enkele tikken uitgevoerd. De realtime voorraad is inzichtelijk, handig wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een daghap. Wil een groep van 4 de rekening splitsen? Met booq was dit, net als het samenvoegen van rekeningen, nog nooit zo eenvoudig.

Managementdashboard

De backoffice van tablet kassa booq is cloudbased. Altijd en overal heb je inzicht in realtime verkoopcijfers en statistieken. Het wijzigen van een prijs of toevoegen van een product is in seconden geregeld. Dankzij uitgebreide rapportages zie je ieder moment wat er in je zaak of op multi-filiaal niveau gebeurd. Met iPad kassa booq kies je optimaal overzicht.

Features