Ontdek de tablet kassa van booq: geschikt voor iOS, Android en Windows

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Switch probleemloos van vaste kassa naar smartphone of tablet
  • Kies zelf je iOS, Android of Windows devices óf een mix
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Omnichannel uit te breiden met QR, bestelsite of bestelzuil
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten
  • Aantrekkelijk geprijsd

booq POS: de slimste tablet kassa

Baal je als horeca eigenaar van je stugge kassa en duurt nieuwe medewerkers inwerken veel te lang? Met booq POS is dit verleden tijd. Ons slimme kassa is mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Het kassasysteem richt je naar wens in om gasten snel en foutloos te bedienen. Misschien wil je bestellingen opnemen met onverwoestbare handhelds, tablets of toch juist eigen consumentensmartphones. Geen probleem! booq is hardware en besturingssysteem onafhankelijk. Jij bepaalt de mix van devices, van iOS, Android tot Windows.

Gemakkelijk in gebruik

Of je nu één horecazaak runt of 10, jouw medewerkers hebben de intuïtieve software van tablet kassa booq zo onder de knie. Bestellingen zijn in seconden geregeld, handelingen met enkele tikken uitgevoerd. De realtime voorraad is inzichtelijk, handig wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een daghap. Wil een groep van 4 de rekening splitsen? Met booq was dit, net als het samenvoegen van rekeningen, nog nooit zo eenvoudig.

Managementdashboard

De backoffice van tablet kassa booq is cloudbased. Altijd en overal heb je inzicht in realtime verkoopcijfers en statistieken. Het wijzigen van een prijs of toevoegen van een product is in seconden geregeld. Dankzij uitgebreide rapportages zie je ieder moment wat er in je zaak of op multi-filiaal niveau gebeurd. Met iPad kassa booq kies je optimaal overzicht.

Meest gestelde vragen

Waarom een tablet als kassa?

Een tablet als kassa is ideaal wanneer je kiest voor flexibiliteit en gebruiksgemak. De tablet kassa van booq richt je geheel naar eigen wens in zodat je eenvoudig en snel je gasten kan helpen. De software kan op verschillende devices geïnstalleerd worden. Je kan zelf de mix maken in devices. Van iOS, Android tot Windows.  

Waarom een tablet kassa van booq POS?

De kassasystemen van booq POS zijn super eenvoudig in gebruik en zeer flexibel. De kassa’s kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden. Op de tablets kan je kiezen voor je eigen software. Het is zelfs mogelijk te mixen tussen iOS, Windows en Android. Bij drukte in de winkel kan je eenvoudig uitbreiden in het aantal devices. Is de drukte weer voorbij? Dan kan je eenvoudig je licentie(s) weer inleveren. Je betaalt een vast tarief per maand. Onze tablet kassa’s passen zich aan, aan jouw zaak en niet andersom.

Wat kost een tablet kassa?

De kassasystemen van booq kunnen geheel naar wens ingevuld worden. Een groot voordeel is dat je maandelijks een vast tarief betaald. Het aantal tablets, en dus de maandelijkse tarieven, kan je eenvoudig opschalen en terugschalen. Zo ben je super flexibel in je hoogseizoen én laagseizoen. booq POS past zich aan, aan jouw zaak en niet andersom. Je kan eenvoudig een gratis en geheel vrijblijvende demo aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te spreken en communiceren meteen het maandelijkse tarief. 

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq tabletkassa

"We hebben voor tablet kassa booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten."

Herman Smit - De Pier

"In de horeca is een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk."

Tess Posthumus - Flying Dutchmen Cocktails