Beste smartphone kassa

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geschikt voor Android, iOS en Windows devices
  • Responsive kassa-indeling
  • Realtime beschikbare voorraad inzichtelijk tijdens bestellen
  • Eenvoudig bedienen via tikken, drukken en swipen
  • Ononderbroken service door live-synchronisatie
  • Aantrekkelijk geprijsd

Beheer je zaak met de beste smartphone kassa

Met booq verander je iedere smartphone in een volwaardig kassasysteem, met alle voordelen die je van apps gewend bent: mobiele flexibiliteit, automatische updates en een veilige cloud kassa. Geen onleesbare handschriften of verkeerd uitgeserveerde bestellingen meer, maar bestelling in enkele klikken doorgestuurd naar de bar en keuken. De schermindelingen en productgroepen stel je zelf samen. Het overzichtelijke tafelraster met tafelinformatie helpt je personeel efficiënt te werken, mét een minimale inwerktijd. Ook plaats je hardlopers naar voren of voeg je simpel notities toe. Wanneer je wil wisselen van device, werk je vanwege de connectie met de cloud door in dezelfde sessie. Dit is de beste smartphone kassa die je kan krijgen. 

Smartphone flexibiliteit

Het alles-in-een-mobiele booq heeft ruime keuze uit handhelds in elke prijsklasse. Het is mogelijk om voordelig je eigen consumenten smartphones als kassa te gebruiken, maar je kan ook kiezen voor onze professionele handhelds met stootvaste cover, ingebouwde printer en extra prettige handligging. booq breid je eenvoudig uit met nieuwe devices. Ideaal als kassasysteem voor in de horeca

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq

"In de horeca is een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk."

Tess Posthumus - Flying Dutchmen Cocktails

“Dat booq een intuïtief kassassysteem is, werd bij ons meteen duidelijk. Mijn team kon meteen alles correct in de kassa verwerken. Fantastisch!”

Edith Schoo - De Brielsche Aap