Ervaar de flexibiliteit van smartphone kassa booq

  • Overal bestellingen opnemen
  • Ononderbroken service door live-synchronisatie
  • Speciale wensen toevoegen
  • Overal toegang tot je cloudbased data

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Met booq heb ik een systeem dat past binnen de begroting én beschikt over alle gewenste functionaliteiten.
Barry van Lingen - Telstar Surfclub Ermelo

“We werken met zowel de smartphone- als tablet kassa van booq. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd. Daarnaast gaat het pinnen mobiel, dus aan tafel van de gast, én contactloos. Razensnel!“

Beheer je zaak met booq

Met booq verander je iedere smartphone in een volwaardige kassa, met alle voordelen die je van apps gewend bent: mobiele flexibiliteit, automatische updates en je gegevens veilig in de cloud. Geen onleesbare handschriften of verkeerd uitgeserveerde bestellingen meer, maar bestelling in enkele klikken doorgestuurd naar de bar en keuken. De schermindelingen en productgroepen stel je zelf samen. Het overzichtelijke tafelraster met tafelinformatie helpt je personeel efficiënt te werken, mét een minimale inwerktijd. Ook plaats je hardlopers naar voren of voeg je simpel notities toe. Wanneer je wil wisselen van device, werk je vanwege de connectie met de cloud door in dezelfde sessie.

Smartphone flexibiliteit

Het alles-in-een-mobiele booq heeft ruime keuze uit handhelds in elke prijsklasse. Het is mogelijk om voordelig je eigen consumenten smartphones als kassa te gebruiken, maar je kan ook kiezen voor onze professionele handhelds met stootvaste cover, ingebouwde printer en extra prettige handligging. booq breid je eenvoudig uit met nieuwe devices.