Rekening splitsen? Zo geregeld met booq POS

  • Intuïtief en compleet kassasysteem
  • Moeiteloos een rekening splitsen
  • Supersnel contactloos betalen
  • Realtime inzicht in de resultaten

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Flexibiliteit en vrijheid
Erik Wooldrik - Twentsche Foodhal

“booq POS geeft alle flexibiliteit en vrijheid die nodig is in een Foodhal. De combinatie met betaalterminals voor contactloos betalen zorgt voor een snelle, efficiënte afhandeling van alle transacties.”

Eenvoudig afrekenen

De gast is koning. Dus als een groep een rekening wil splitsen, hoeven ze dat niet onderling te regelen via een app; jij regelt dat gewoon voor ze! Maar het moet niet ingewikkeld zijn en je veel tijd kosten, toch? Dan ben je bij booq POS aan het juiste adres!

Rekening splitsen

Het splitsen van een rekening is namelijk één van de standaardfuncties van booq POS. Klik, tik, klaar! Of wil je juist de rekening van meerdere tafels kunnen samenvoegen? Ook dat is zo geregeld. Prettig voor jou en prettig voor je gasten.

Overige functionaliteiten

Realtime inzicht in de voorraad, pop-ups om up-selling en cross-selling te stimuleren, een eenvoudig aanpasbare tafelplattegrond en nog veel meer. booq bevat tal van mogelijkheden om jouw werk makkelijker te maken en het serviceniveau te verhogen.