Ontdek booq POS kassasysteem, jouw ideale kassa

  • Eenvoudig te gebruiken en beheren
  • Voor smartphones, tablets, vaste kassa’s en industriële handhelds
  • Realtime inzicht in alle interessante data
  • Handige opties voor iedere branche

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Cocktails pas je vaak aan je doelgroep aan, en dat doet wat met de prijs.
Tess Posthumus – Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam

"Een flexibel POS kassasysteem met een goede backoffice, zoals booq POS, is dan een must! Ook nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag. Ik zou het zeker aanraden aan collega’s.”

booq POS kassasysteem

Een POS kassasysteem, Point Of Sale, POS, afrekensysteem of kasregister, hoe je het ook noemt, jij bent gewoon op zoek naar een steengoede kassa! booq POS biedt je dat, in de meest flexibele vorm. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van hardware en software in vorm van vaste kassa en onverwoestbare industriële handhelds of alleen voor de software waarmee je consumentensmartphones en tablets in een handomdraai transformeert tot volwaardige mobiele verkooppunten. De keuze is aan jou. Met booq POS bepaal jij hoe je je zaak inricht!

Maximale flexibiliteit

Met booq kun je overal in je zaak orders invoeren en je gasten of klanten laten afrekenen. Bij de balie of toonbank, aan de bar of tafel of creëer eenvoudig een extra verkooppunt op bijzondere drukke momenten. booq POS kassasysteem is ontwikkeld op basis van wensen van haar gebruikers en de gasten en klanten van gebruikers.

Gebruiksvriendelijkheid is key

booq wordt continu doorontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. Ben jij een swiper, tikker of drukker? Het maakt niet uit, want alle belangrijke functies zijn bereikbaar op de manier die jij het fijnst vindt. En ook het aanpassen van de kassa lay out en kleurstelling en het toevoegen van producten, naar voren plaatsen van hardlopers, realtime inzicht in de voorraad en handige opties om upselling te stimuleren tot het splitsen van rekeningen. Alles waar jij behoefte aan hebt zit in de software. En dankzij de cloud backoffice heb je altijd en overal realtime inzicht in je verkoopdata, zodat je kunt sturen op resultaat.

Meer dan een POS kassasysteem

booq POS is veel meer dan een kassa. Naast koppelingen met contactloos betalen, betaalpassen, loyalty systemen en financiële pakketten koppel je het booq POS kassasysteem eenvoudig aan booq Bricks voor personeelsplanning, tafelreservering, ticketing, bar- en keukenschermen en eenvoudig te onderhouden websites en webshops met selfservice bestelzuilen. Voor maximaal gemak.