Ontdek booq POS kassasysteem, jouw ideale kassa

  • Eenvoudig te gebruiken en beheren
  • Voor smartphones, tablets, vaste kassa’s en industriële handhelds
  • Realtime inzicht in alle interessante data
  • Handige opties voor iedere branche

booq POS kassasysteem

Een POS kassasysteem, Point Of Sale, POS system, afrekensysteem of kasregister, hoe je het ook noemt, jij bent gewoon op zoek naar een steengoede kassa! booq POS kassa biedt je dat, in de meest flexibele vorm. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van hardware en software in vorm van vaste kassa en onverwoestbare industriële handhelds of alleen voor de software waarmee je consumentensmartphones en tablets in een handomdraai transformeert tot volwaardige mobiele verkooppunten. De keuze is aan jou. Met kassa booq POS bepaal jij hoe je je zaak inricht!

Maximale flexibiliteit

Met booq kun je overal in je zaak orders invoeren en je gasten of klanten laten afrekenen. Bij de balie of toonbank, aan de bar of tafel of creëer eenvoudig een extra verkooppunt op bijzondere drukke momenten. booq POS kassasysteem is ontwikkeld op basis van wensen van haar gebruikers en de gasten en klanten van gebruikers.

Gebruiksvriendelijk POS system

booq wordt continu doorontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. Ben jij een swiper, tikker of drukker? Het maakt niet uit, want alle belangrijke functies zijn bereikbaar op de manier die jij het fijnst vindt. En ook het aanpassen van de POS kassa lay out en kleurstelling en het toevoegen van producten, naar voren plaatsen van hardlopers, realtime inzicht in de voorraad en handige opties om upselling te stimuleren tot het splitsen van rekeningen. Alles waar jij behoefte aan hebt zit in de software. En dankzij de cloud backoffice heb je altijd en overal realtime inzicht in je verkoopdata, zodat je kunt sturen op resultaat.

Meer dan een POS kassa software horeca

booq POS is veel meer dan een kassa. Naast koppelingen met contactloos betalen, betaalpassen, loyalty systemen en financiële pakketten koppel je het booq POS kassasysteem eenvoudig aan booq Bricks voor personeelsplanning, tafelreservering, ticketing, bar- en keukenschermen en eenvoudig te onderhouden websites en webshops met selfservice bestelzuilen. Voor maximaal gemak.

Features