Ontdek booq POS kassasysteem

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen Android, iOS en Windows devices
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Mobiel, flexibel en aantrekkelijk geprijsd
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten

booq POS kassasysteem

Een POS kassasysteem, Point Of Sale, POS system, afrekensysteem of kasregister, hoe je het ook noemt, jij bent gewoon op zoek naar een steengoede kassa! Het kassasysteem van boog POS biedt je dat, in de meest flexibele vorm. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van hardware en software in vorm van vaste kassa en onverwoestbare industriële handhelds of alleen voor de software waarmee je consumentensmartphones en tablets in een handomdraai transformeert tot volwaardige mobiele verkooppunten. De keuze is aan jou. Met kassa booq POS bepaal jij hoe je je zaak inricht! Combineer bijvoorbeeld een tablet kassa met een vast kassasysteem. Onze kassa software is beschikbaar voor alle devices. 

Maximale flexibiliteit

Met booq kun je overal in je zaak orders invoeren en je gasten of klanten laten afrekenen. Bij de balie of toonbank, aan de bar of tafel of creëer eenvoudig een extra verkooppunt op bijzondere drukke momenten. booq POS kassasysteem is ontwikkeld op basis van wensen van haar gebruikers en de gasten en klanten van gebruikers.

Gebruiksvriendelijk POS system

booq wordt continu doorontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. Ben jij een swiper, tikker of drukker? Het maakt niet uit, want alle belangrijke functies zijn bereikbaar op de manier die jij het fijnst vindt. En ook het aanpassen van de POS kassa lay out en kleurstelling en het toevoegen van producten, naar voren plaatsen van hardlopers, realtime inzicht in de voorraad en handige opties om upselling te stimuleren tot het splitsen van rekeningen. Alles waar jij behoefte aan hebt zit in de software. En dankzij de cloud backoffice heb je altijd en overal realtime inzicht in je verkoopdata, zodat je kunt sturen op resultaat.

Meer dan een POS kassa software horeca

booq POS is veel meer dan een kassa. Naast koppelingen met contactloos betalen, betaalpassen, loyalty systemen en financiële pakketten koppel je het booq POS kassasysteem eenvoudig aan booq Bricks voor personeelsplanning, tafelreservering, ticketing, bar- en keukenschermen en eenvoudig te onderhouden websites en webshops met selfservice bestelzuilen. Voor maximaal gemak.

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq POS systeem

"We hebben voor POS kassa booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is om centraal inzicht te hebben in de omzetten van individuele kassa's. booq is goedwerkend, snel en slim."

Herman Smit - De Pier

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met dit kassasysteem kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet