POS kassasysteem

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen Android, iOS en Windows devices
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Mobiel, flexibel en aantrekkelijk geprijsd
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten

POS kassa

Een POS kassasysteem, Point Of Sale, POS system, afrekensysteem of kasregister, hoe je het ook noemt, jij bent gewoon op zoek naar een steengoede kassa! De kassasystemen van booq POS bieden je dat, in de meest flexibele vorm. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van hardware en software in vorm van vaste kassa en onverwoestbare industriële handhelds of alleen voor de kassasoftware waarmee je consumentensmartphones en tablets in een handomdraai transformeert tot volwaardige mobiele verkooppunten. De keuze is aan jou. Met kassa booq POS bepaal jij hoe je je zaak inricht! Combineer bijvoorbeeld een tablet kassa met een vast kassasysteem. Onze kassa software is beschikbaar voor alle devices. 

Maximale flexibiliteit

Met booq kun je overal in je zaak orders invoeren en je gasten of klanten laten afrekenen. Bij de balie of toonbank, aan de bar of tafel of creëer eenvoudig een extra verkooppunt op bijzondere drukke momenten. booq POS systeem is ontwikkeld op basis van wensen van haar gebruikers en de gasten en klanten van gebruikers. Een POS kassasysteem voor iedereen die geheel naar eigen wens in te vullen is. 

Gebruiksvriendelijk POS system

De kassasystemen van booq worden continu doorontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. Ben jij een swiper, tikker of drukker? Het maakt niet uit, want alle belangrijke functies zijn bereikbaar op de manier die jij het fijnst vindt. En ook het aanpassen van de POS kassa lay out en kleurstelling en het toevoegen van producten, naar voren plaatsen van hardlopers, realtime inzicht in de voorraad van jouw (online) winkel en handige opties om upselling te stimuleren tot het splitsen van rekeningen. Alles waar jij behoefte aan hebt zit in ons systeem. En dankzij de cloud backoffice heb je altijd en overal realtime inzicht in je verkoopdata en voorraadbeheer, zodat je kunt sturen op resultaat en allerlei verkoop informatie in kan zien. Dit kan dagelijks, wekelijks maar ook per maand met de kassasystemen van booq. 

Meer dan een POS systeem

booq POS is veel meer dan een kassa. Naast koppelingen met contactloos betalen, betaalpassen, loyalty systemen en financiële pakketten koppel je het booq POS kassasysteem eenvoudig aan booq Bricks voor personeelsplanning, tafelreservering, ticketing, bar- en keukenschermen en een eenvoudig te onderhouden website en webshop met selfservice bestelzuilen in jouw restaurant. Maximaal gemak tegen lage kosten. booq POS is een specialist in het ontwikkelen van oplossingen voor onder andere kassasystemen in de horeca. Voor elke branche kan je bij ons terecht. Naast het ontwikkelen verzorgen wij ook de support en advies hiervan. Dus alles geheel eenvoudig onder één dak. 

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor het POS kassasysteem van booq?
Een POS kassasysteem, of ook wel Point Of Sale, biedt jou de meest flexibele en steengoede kassa die er maar is. Met dit kassasysteem licht de keuze bij jou, combineer bijvoorbeeld een vaste kassa en handhelds of kies alleen voor de software om zodoende mobiele verkooppunten te creëren met de consumenten smartphones en tablets. De kassa software is beschikbaar voor alle devices!

Is het een compleet POS kassasysteem?
Uiteraard! Booq POS is veel meer dan een kassa. Naast contactloos betalen, betaalpassen, loyalty systemen en financiële pakketten is het ook gemakkelijk te integreren met een personeelsplanning, tafelreservering, ticketing platform en website/webshop. Maximaal gemakt tegen lage kosten! Naast ontwikkelen verzorgen wij ook passend advies en snelle support. Benieuwd geworden? Wij helpen graag verder!

Wat kost een POS kassasysteem van booq?
Aangezien wij voor elke onderneming een passende en persoonlijke oplossing willen bieden is het lastig om een vast bedrag te hanteren. Onze kassa software en systemen kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden met allerlei verschillende functionaliteiten. Je kunt een gratis demo aanvragen zodat we samen af kunnen stellen wat jouw onderneming precies nodig heeft. Neem snel contact met ons op!

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq POS systeem

"We hebben voor POS kassa booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is om centraal inzicht te hebben in de omzetten van individuele kassa's. booq is goedwerkend, snel en slim."

Herman Smit - De Pier

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met dit kassasysteem kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet