Dé slimste tabletkassa

Razendsnel prijzen aanpassen en inwerktijden voor nieuwe medewerkers verleden zijn? De slimme kassasoftware van booq POS is ontwikkeld om je gasten snel en foutloos te bedienen én naar wens in te richten. Speel met de indeling van kolommen en plaats hardlopers naar voren, zodat je nog sneller de juiste producten selecteert. Stippel via de aanpasbare tafelplattegrond de meest efficiënte looproute uit. Krijg grip op cijfers met realtime rapportages in het managementdashboard. Zo krijg je meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd!

Any place, any device

Misschien wil je bestellingen kunnen opnemen via tablets. Een 'gewone' consumentensmartphone. Óf juist een industriële, onverwoestbare variant met speciale grip. booq is hardware-onafhankelijk. Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je handheld leeg? Dan pak je gewoon een ander device en ga je verder waar je gebleven bent.

Flexibel en schaalbaar

Zoek je software die je naar wens inricht en hardware die net zo flexibel is als je bedrijfsvoering? Kies dan voor booq! Bepaal zelf de menustructuur en beheer online je artikelen. Heeft je gast speciale wensen? Geen probleem, je voegt ze snel aan de bestelling toe. Ook rekeningen splitsen en upselling stimuleren was nog nooit zo eenvoudig.

 

Gemakkelijk in gebruik

De software van booq is zo intuïtief dat iedereen het systeem in no time onder de knie heeft. Een extreem korte leercurve dus! Met hulp van de geïntegreerde tafelplattegrond zijn bestellingen zijn in seconden geregeld, handelingen met enkele tikken uitgevoerd. Óók als je meerdere vestigingen wilt managen. Óf klanten nog meer gemak wil bieden door een perfecte koppeling met contactloos betalen.

Méér dan de ideale kassa

Aan je flexibele tabletkassa koppel je optioneel extra booq Bricks. Van personeelsplanning tot reserveringssysteem en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan een bestelzuil. Je kiest zelf welke Bricks bij jou passen. Daarnaast heeft booq interfaces met je favoriete pakketten. Ook zijn er extra aansluitingen mogelijk zoals met een RF-reader, magnetische kaartlezer of barcodescanner.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.