Dé slimste kassa

Met onze intuïtieve kassasoftware booq kunnen jouw medewerkers direct aan de slag en ben jij in control! De slimme kassasoftware van booq POS is ontwikkeld om je gasten snel en foutloos te bedienen én naar wens in te richten. Speel met de indeling van kolommen en plaats hardlopers naar voren, zodat je nog sneller de juiste producten selecteert. Stippel via de aanpasbare tafelplattegrond de meest efficiënte looproute uit. Krijg grip op cijfers met realtime rapportages in het managementdashboard. Zo krijg je meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd!

Any place, any device

Misschien wil je bestellingen kunnen opnemen via tablets. Een 'gewone' consumentensmartphone. Óf juist een industriële, onverwoestbare variant met speciale grip. booq is hardware-onafhankelijk. Jij bepaalt of je met iOS, Android of Windows wilt werken. Of met een mix hiervan, natuurlijk. En ben je bezig met een bestelling maar is de accu van je handheld  leeg? Dan pak je gewoon een ander device en ga je verder waar je gebleven bent. Zélfs als je van een iPhone naar een Android-device wilt overstappen!

Flexibel en schaalbaar

Op basis van je wensen richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond en menustructuur in. Vanuit vaste kassa’s of handhelds worden opgenomen orders razendsnel geregistreerd, aan de keuken doorgegeven en per tafel ingeboekt. Heeft je gast speciale wensen? Geen probleem, je voegt ze snel aan de bestelling toe. Ook rekeningen splitsen en upselling stimuleren was nog nooit zo eenvoudig.

 

Gemakkelijk in gebruik

De software van booq is zo intuïtief dat iedereen het systeem in no time onder de knie heeft. Een extreem korte leercurve dus! Met hulp van de geïntegreerde tafelplattegrond zijn bestellingen zijn in seconden geregeld, handelingen met enkele tikken uitgevoerd. Óók als je meerdere vestigingen wilt managen. Óf klanten nog meer gemak wil bieden door een perfecte koppeling met contactloos betalen.

Configuratie

Binnen de configuratiepagina stel jij je kassa en app op maat in. Als jouw zaak bijvoorbeeld niet gebruikt maakt van de mogelijkheid tot afhalen, kun je deze functie verbergen.

  • Stel in welke functies je zichtbaar in de app wil tonen en in welke volgorde.
  • Maak standaardkortingen aan zoals 10% personeelskorting.
  • Maak je kassa persoonlijk en verklein de kans op fouten.

Méér dan de ideale kassa

Aan je flexibele tabletkassa koppel je optioneel extra booq Bricks. Van personeelsplanning tot reserveringssysteem en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan een bestelzuil. Je kiest zelf welke Bricks bij jou passen. Daarnaast heeft booq interfaces met je favoriete pakketten. Ook zijn er extra aansluitingen mogelijk zoals met een RF-reader, magnetische kaartlezer of barcodescanner.

Add-ons:

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.