Over ons

booq POS is een onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

Eijsink_logo_klein

 

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren. Eijsink ontwikkelt ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Denk maar aan kassasystemen. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringen. Bestelsites. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen.

We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten, altijd en overal!

Informatiebeveiliging is voor Eijsink ontzettend belangrijk. Daarom is Eijsink ISO/IEC 27001 gecertificeerd. De 27001 ISO-certificering geeft aan dat de informatie- en managementsystemen van Eijsink aan hoge, wereldwijd erkende normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoen.

 

Ontdek de andere booq bricks

Onderneem je met booq, dan vind je alle gewenste functionaliteiten voortaan in één totaaloplossing. Van kassasysteem tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot bestelsite.

booq kassa
Pinapparaten
booq Personeelsplanner
booq Tafelreservering
booq Bar/Kitchen Manager
booq QR Bestelzuil Bestelsite
BI
booq Ticketing

.