Stel je ideale booq kassa samen

  • Breid je kassa eenvoudig uit (met bijv. magneetkaartlezer)
  • Voorraadbeheer
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Beheer meerdere zaken in één systeem

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Dankzij kassa booq kunnen we op deze rijksweglocatie snel en efficiënt werken
Pattie van der Wulp – Délifrance

"Met handhelds aan tafel bestellingen opnemen bijvoorbeeld. En met de combinatie booq en contactloos betalen kunnen gasten op tijd weer door naar hun volgende bestemming.”

Dé beste horeca en retail kassa

Met onze intuïtieve kassasysteem booq kunnen jouw medewerkers direct aan de slag. Zelf richt je de ideale structuur en tafelplattegrond in en plaats je hardlopers naar voren. Via tikken, swipen en drukken worden orders razendsnel geregistreerd en ingeboekt. Met welke devices je werkt, bepaal je zelf. Van robuuste handhelds tot consumentensmartphones en -tablets. En als de accu leeg is, switch je van device en werkt je gewoon verder. Ook als je van een Iphone naar Windows-device wil overstappen!

Meer dan de ideale kassa

booq is meer dan een kassasysteem en groeit met je business mee. Van een simpele magneetkaartlezer om klantenkaarten te scannen tot koppeling met personeelsplanning, een webshop of tapautomatisering.