Waarom booq POS de ideale retailkassa is

  • Mobiel en flexibel
  • Bring your own device mogelijk
  • Voorraadbeheer
  • Gemakkelijk in gebruik

Het ideale retail kassasysteem

Een geschikt kassasysteem vinden is soms een flinke klus. Want misschien zoek je specifiek een tabletkassa. Of juist een bekabelde retail kassa op de balie. Wellicht wil je juist met smartphones bestellingen opnemen in de lunchroom van jouw bakkerij. Kies dan voor booq. Hoezo? Nou, booq past zich aan jóuw zaak aan, niet andersom. En dus heb je altijd precies het retail kassasysteem dat bij jóu past.

Eenvoudig en veelzijdig kassa retail

Of je nu bloemen verkoopt of parfum, je assortiment staat overzichtelijk en goed bereikbaar in onze kassasoftware. Omdat alles in een paar tikken of swipes geregeld is, horen inwerktijden tot het verleden. Je past in een handomdraai de hoeveelheden kolommen van de retail kassa aan, verandert een prijs of voegt een product toe. Nog nooit heeft een je zo veel tijd bespaart en gemak opgeleverd!

Retail upselling

booq bevat talloze handige features zoals bijvoorbeeld upselling! De kassa voor retail ondersteunt je team door bij een aankoop een herinnering als pop-up te tonen. Bijvoorbeeld – wil je de klant wellicht de huisgemaakte gevulde koeken die in de aanbieding zijn? Of een tweede tuinstoel voor de halve prijs? En booq kan nog veel meer… Probeer het vandaag nog!

Features