Waarom booq POS de ideale retailkassa is

  • Mobiel en flexibel
  • Bring your own device mogelijk
  • Voorraadbeheer
  • Gemakkelijk in gebruik

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Dankzij booq kunnen we supersnel en efficient werken
Pattie van der Wulp - Délifrance

"Met de handhelds nemen we eenvoudig bestellingen op aan de tafels, we hebben overal realtime inzicht in de resultaten en kunnen eenvoudig productwijzigingen doorvoeren. booq is het ideale kassasysteem!”

Het ideale retail kassasysteem

Een geschikt kassasysteem vinden is soms een flinke klus. Want misschien zoek je specifiek een tabletkassa. Of juist een bekabelde kassa op de balie. Wellicht wil je juist met smartphones bestellingen opnemen in de lunchroom van jouw bakkerij. Kies dan voor booq. Hoezo? Nou, booq past zich aan jóuw zaak aan, niet andersom. En dus heb je altijd precies het retail kassasysteem dat bij jóu past.

Eenvoudig en veelzijdig

Of je nu bloemen verkoopt of parfum, je assortiment staat overzichtelijk en goed bereikbaar in onze kassasoftware. Omdat alles in een paar tikken of swipes geregeld is, horen inwerktijden tot het verleden. Je past in een handomdraai de hoeveelheden kolommen aan, verandert een prijs of voegt een product toe. Nog nooit heeft een je zo veel tijd bespaart en gemak opgeleverd!

Retail upselling

booq bevat talloze handige features zoals bijvoorbeeld upselling! De kassa ondersteunt je team door bij een aankoop een herinnering als pop-up te tonen. Bijvoorbeeld – wil je de klant wellicht de huisgemaakte gevulde koeken die in de aanbieding zijn? Of een tweede tuinstoel voor de halve prijs? En booq kan nog veel meer… Probeer het vandaag nog!