Horeca kassasysteem booq: ontdek de voordelen

  • Responsive kassa-indeling met realtime beschikbare voorraad
  • Menu- en artikelbeheer met live synchronisatie
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Beheer meerdere zaken binnen één systeem

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Cocktails maak je op maat voor je gasten, en dat doet wat met de prijs.
Tess Posthumus – Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam

"In de horeca is een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk. Ook nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag. Voor hen is meteen duidelijk, dit is tafel 20, dit is tafel 35, want je ziet letterlijk het overzicht van de zaak. Ik zou het zeker aan raden aan collega’s.”

De slimste tabletkassa

Wil je een horeca kassasysteem kopen die mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? Dan ben je bij multiplatform booq aan het juiste adres. Met booq verander je iedere smart device in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt. De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat met je mee. Je stelt zelf je eigen kassa samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows handhelds of onze eigen stootvaste hardware.

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je tablet leeg? booq biedt ononderbroken service met automatische synchronisaties en back-ups. Je pakt gewoon een ander device, logt in via de app en pakt de bestelling op waar je gebleven bent. booq is net zo flexibel als je bedrijfsvoering.

Sturen op data

Kassasysteem booq is gemaakt voor de horeca. Snelheid en service staan garant voor blije gasten, daarom zijn alle belangrijke functies binnen booq bereikbaar via ingedrukt houden, swipen en tikken. Bestel hetzelfde rondje drinken met 1 tik opnieuw, laat pop-ups verschijnen voor supplementen of bereidingswijzen of houdt de actuele hoeveelheid dagvangst in de gaten via de realtime beschikbare voorraad. En de statistieken? Die bekijk je online in je backoffice-dashboard.