Horeca kassasysteem booq: ontdek de voordelen

  • Responsive kassa-indeling met realtime beschikbare voorraad
  • Menu- en artikelbeheer met live synchronisatie
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Beheer meerdere zaken binnen één systeem

Horeca kassa

Wil je een horeca kassasysteem kopen dat mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? Dan ben je bij multiplatform booq aan het juiste adres. Met booq verander je iedere smart device in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt. De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat met je mee. Je stelt zelf je eigen horeca kassa samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows horeca handhelds of onze eigen stootvaste hardware.

Betrouwbaar kassasysteem horeca

Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je tablet leeg? booq biedt ononderbroken service met automatische synchronisaties en back-ups. Je pakt gewoon een ander device, logt in via de app en pakt de bestelling op waar je gebleven bent. booq is net zo flexibel als je bedrijfsvoering.

Sturen op data

Kassasysteem booq is gemaakt voor de horeca. Snelheid en service staan garant voor blije gasten, daarom zijn alle belangrijke functies binnen booq bereikbaar via ingedrukt houden, swipen en tikken. Bestel hetzelfde rondje drinken met 1 tik opnieuw, laat pop-ups verschijnen voor supplementen of bereidingswijzen of houdt de actuele hoeveelheid dagvangst in de gaten via de realtime beschikbare voorraad. En de statistieken? Die bekijk je online in je backoffice-dashboard.

Features