Kassasysteem horeca

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices
  • Realtime beschikbare voorraad inzichtelijk tijdens bestellen
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Groeit modulair met je mee, beheer meerdere zaken binnen één systeem

Kassasysteem horeca kopen?

Het juiste team, het lekkerste aanbod, 100% gastvrijheid: werken in de horeca is topsport! Daarbij wil je dat het kassasysteem je bedrijfsvoering optimaal ondersteunt. Wil je een horeca kassasysteem kopen dat mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? Dan ben je bij multiplatform booq aan het juiste adres. Met de software en app van booq verander je iedere smart device, van tablet tot smartphone of industriële handheld, in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt. De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat met je mee. Denk bijvoorbeeld aan onze iPad kassa. Je stelt zelf je eigen horeca kassasysteem samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows device, mobiele horeca handheld kassa of onze eigen stootvaste hardware. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

POS Kassasysteem voor in de horeca

Kwaliteit en snelheid voeren in de horeca de boventoon. Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je tablet leeg? Horeca kassasysteem van booq biedt ononderbroken service met automatische synchronisaties en back-ups. Je pakt gewoon een ander device, logt in via de kassa app en pakt de bestelling op waar je gebleven bent. Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen en eenvoudig prijzen wijzigen? booq is net zo flexibel als je bedrijfsvoering. Bovendien is er geen inwerktijd benodigd. De intuitieve software gebaseerd op tikken, scrollen en swipen heeft iedereen in no time onder de knie. Een extreem korte leercurve dus!

Slimme sneltoetsen en upselling

Ons horeca kassasysteem is gemaakt voor en door de horeca. Snelheid en service staan garant voor blije gasten, daarom zijn alle belangrijke functies binnen booq bereikbaar via sneltoetsen en hardlopers. Bestel hetzelfde rondje drinken met 1 tik opnieuw, laat pop-ups verschijnen voor supplementen of bereidingswijzen of houdt de actuele hoeveelheid dagvangst in de gaten via de realtime beschikbare voorraad. Speel met de indeling van kolommen en plaats hardlopers naar voren, zodat je nog sneller de juiste producten selecteert op ons kassasysteem horeca. Stippel via de aanpasbare tafelplattegrond de meest efficiënte looproute uit. Wil je een horeca kassasysteem kopen? Ga voor de kassa software van booq die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom, en ontdek het verschil!

Meer inzicht, meer omzet, meer tijd

En de statistieken? Die bekijk je online in je backoffice-dashboard van ons kassasysteem horeca. Dankzij uitgebreide data en rapportages zie je ieder moment wat er in je zaak gebeurt. Óók als je meerdere vestigingen wilt managen. Vanwege de cloudbase werk je ook uitstekend buiten de deur, op het terras bijvoorbeeld. Bovendien is booq veel meer dan een horeca kassasysteem , optioneel koppel je extra booq Bricks. Van personeelsplanning tot reserveringssysteem en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan een bestelzuil. Je kiest zelf welke Bricks bij jou passen.

Features

Al vele horecaondernemingen vertrouwen op booq

"In de horeca is een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk. Ook nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag."

Tess Posthumus – Flying Dutchmen Cocktails

"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor kassasysteem horeca van booq. De software is flexibel, we kunnen altijd inspelen op de gasten. Ook koppelen we met booq Personeelsplanner."

Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie