Kassasysteem horeca

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices
  • Realtime beschikbare voorraad inzichtelijk tijdens bestellen
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Groeit modulair met je mee, beheer meerdere zaken binnen één systeem

Alles-in-1 kassa van booq

Het juiste team, het lekkerste aanbod, 100% gastvrijheid: werken in de horeca is topsport! Daarbij wil je dat een goed kassasysteem je bedrijfsvoering optimaal ondersteunt. Wil je een horeca kassasysteem kopen dat mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? Dan ben je bij ons multiplatform aan het juiste adres. Met de software en app van booq verander je iedere smart device, van tablet tot smartphone of industriële handheld, in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt met bijvoorbeeld een pinautomaat. De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat goed met je mee. Denk bijvoorbeeld aan onze iPad kassa. Je stelt zelf je eigen systeem samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows device, mobiele horeca handheld kassa of onze eigen stootvaste hardware. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes zodat je zeker weet dat het gekozen kassaysteem goed voor jouw onderneming werkt.

POS kassa voor in de horeca

Kwaliteit en snelheid voeren in de horeca de boventoon. Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je tablet leeg? Ons Horeca kassasysteem biedt ononderbroken service met automatische synchronisaties en back-ups. Je pakt gewoon een ander device, logt in via de kassa app en pakt de klanten bestelling op waar je gebleven bent. Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen en prijzen wijzigen? booq is net zo flexibel als je bedrijfsvoering. Bovendien is er geen inwerktijd benodigd. De intuitieve software gebaseerd op tikken, scrollen en swipen heeft iedereen in no time onder de knie. Een extreem korte leercurve dus!

Slimme sneltoetsen en upselling

Ons kassasysteem is gemaakt voor en door de horeca. Snelheid en service staan garant voor blije gasten, daarom zijn alle belangrijke functies bereikbaar via sneltoetsen en hardlopers. Bestel hetzelfde rondje drinken met 1 tik opnieuw, laat pop-ups verschijnen voor supplementen of bereidingswijzen of houdt de actuele hoeveelheid dagvangst in de gaten via de realtime beschikbare voorraad. Speel met de indeling van kolommen en plaats hardlopers naar voren, zodat je nog sneller de juiste producten selecteert op ons kassasysteem horeca. Stippel via de aanpasbare tafelplattegrond de meest efficiënte looproute uit. Ga voor de kassa software van booq die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom, en ontdek het verschil!

Meer inzicht, meer omzet, meer tijd

En de statistieken? Die bekijk je online in je backoffice-dashboard van ons kassasysteem horeca. Dankzij uitgebreide data en rapportages zie je ieder moment wat er in je zaak gebeurt. Óók als je meerdere vestigingen wilt managen. Vanwege de cloudbase werk je ook goed buiten de deur, op het terras bijvoorbeeld. Bovendien is booq veel meer dan een horeca kassasysteem, optioneel koppel je extra booq Bricks. Van personeelsplanning tot reserveringssysteem en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan een bestelzuil. Je kiest zelf welke Bricks bij jou passen. 

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor het horeca kassasysteem van booq?

booq heeft jarenlange ervaring in complete afrekensystemen, ontwikkeld door Eijsink. Voor elke ondernemer hebben wij een oplossing. Ons horeca kassasysteem is net zo flexibel als je bedrijfsvoering. Het kassa systeem is gemaakt voor en door de horeca waardoor het super eenvoudig is om snel bestellingen op te nemen en te verwerken. De statistieken? Die zijn online te bekijken in het dashboard.

Kan ik een compleet horeca kassasysteem aanschaffen bij booq?

Jazeker! Ons horeca kassasysteem staat ook wel bekend als een alles-in-1 kassa. Het is mobiel, flexibel, betaalbaar én zeer makkelijk in gebruik. De kassasystemen zijn uit te breiden met bon printers en handhelds. Alles kan ingericht worden zoals jij het wilt. Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Wat kost een kassasysteem voor in de horeca?

Aangezien wij voor elke onderneming een passende oplossing kunnen bieden is het lastig om een vast bedrag te communiceren. Onze horeca kassasystemen kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden met allerlei moderne functionaliteiten. Je kan nu een gratis demo aanvragen. Wij kijken graag met je naar de functionaliteiten die jouw onderneming nodig heeft.

Features

Al vele horecaondernemingen vertrouwen op booq

"In de horeca is een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk. Ook nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag."

Tess Posthumus – Flying Dutchmen Cocktails

"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor kassasysteem horeca van booq. De software is flexibel, we kunnen altijd inspelen op de gasten. Ook koppelen we met booq Personeelsplanner."

Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie