Kassasysteem

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Handige handhelds: van basic smartphone tot ijzersterke professionele devices
  • Responsive kassaindeling met realtime beschikbare voorraad
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten

Het beste kassasysteem voor elke branche

Ben je niet tevreden over je huidige kassasystemen en wil je meer weten over welk kassasysteem bij jóuw zaak past? Of wil je juist een systeem aanschaffen voor je nieuwe onderneming? booq is geschikt voor elke branche: als kassa systeem voor in de horeca, cafetaria, zorg en sport. Duik snel in alle voordelen en ontdek het met booq!

 

Ontdek alle features

Onze kassasystemen zitten vol handige features waarmee je nóg sneller en eenvoudiger bestellingen kunt opnemen en verwerken in je kassa’s. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een tafelplattegrond en menustructuur inrichten. De klant kan zelf een betaalmethode kiezen en het splitsen of samenvoegen van rekeningen in jouw restaurant gaat in een handomdraai. 

Om geen kans meer te missen, zijn er daarnaast pop ups voor upselling mogelijk en heb je realtime inzicht in de voorraad. Orders kunnen snel gecorrigeerd worden en je voegt eenvoudig speciale wensen toe. 

Ook kan je per medewerker rechten toevoegen. Zo voorkom je dat prijzen gewijzigd worden door iemand die hier niet bevoegd voor is en heb je bovendien inzicht in wie het meest verkoopt. Super interessante informatie. 

Kies je eigen devices

Medewerkers kunnen snel en eenvoudig op elke locatie aan de slag met ons kassa software programma, zonder ingewikkelde handleiding. Op alle devices zie je dezelfde look, feel en functies die bovendien eenvoudig naar wens in te richten zijn.

Onze kassa systemen zijn hardware- en besturingssysteem onafhankelijk en daardoor geschikt voor alle branches. Dit betekent dat jij de devices kiest die het beste bij jouw zaak passen. 

Zo is booq ook te gebruiken met touchscreen, bijvoorbeeld als iPad kassasysteem. Kies jouw favoriete besturingssysteem, of dat nu iOS, Android of Windows is. Misschien werken alle medewerkers het liefst met een eigen Iphone of Android tablet om bestellingen aan tafel op te nemen. Geen probleem, alles wat nodig is om efficiënt te kunnen werken, is bij ons te verkrijgen. 

Op basis van jouw wensen en eisen richt je het beste kassa systeem in. Dit betekent ook dat je eigen devices in kan brengen. Breid bijvoorbeeld uit met een scanner, printer, klantendisplay, tapautomatisering, pinapparaten of RF-kaartlezer. 

Vanwege het concurrent-users-principe betaal je nooit voor devices die niet gebruikt worden. En welke devices je ook kiest, de responsive kassa-indeling schaalt altijd met je mee. 

Valt een keer een apparaat uit of is onverwacht de batterij leeg? Geen probleem: je logt gewoon met jouw gebruikersaccount in op een ander device en kan direct door waar je gebleven was. Ook als je middenin een grote bestelling zat voor een tafel van 10. 

Management dashboard

Met een goed kassasysteem heb je realtime inzicht je verkoopresultaten, waar je ook bent. Je logt in op de cloudbased backoffice voor de nieuwste verkoopcijfers of uitgebreide rapportages. Ook buiten de deur kun je dus probleemloos zien wat is aangeslagen. 

Bekijk je hardlopers of omzet in de piekuren en speel hier direct op in. De verkoopinfo wordt vanwege de beveiligde opslag niet bewaard op lokale devices maar externe servers voor betere data-integriteit. 

Prijswijzigingen of het toevoegen van een nieuw product regel je makkelijk in je dashboard. Een wijziging is meteen in al je apparaten doorgevoerd vanwege de connectie met de cloud, zoals bijvoorbeeld een selfservice bestelzuil of je bestelsite. 

Manage je meerdere vestigingen? Dan bepaal je met onze backoffice het assortiment en de prijslijsten vanuit één centrale omgeving. 

Boost je omzet

Het juiste kassasysteem maakt het bedienen van klanten gemakkelijker, evenals het runnen van je zaak achter de schermen. Je verhoogt de productiviteit van je personeel doordat handelingen sneller uit te voeren zijn. Ook je voorraadbeheer is beter te controleren omdat deze realtime wordt bijgewerkt. 

Alle gegevens worden met booq kassasoftware op één centrale plaats in de cloud opgeslagen: geen gedoe meer met offline en online systemen. Dit geldt ook wanneer je meerdere vestigingen en/of een webshop beheert. Te allen tijde worden gegevens met elkaar gesynchroniseerd zodat altijd de meest actuele cijfers inzichtelijk zijn. 

Inzichten over de piekuren en trends in het gedrag van klanten helpen je continu te verbeteren. Met onze kassasoftware en tools verkoop je meer met een hoger serviceniveau.

Méér dan een kassa systeem

booq is meer dan het ideale pos kassasysteem voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg. Als onderdeel van een all-in-one business platform koppel je POS software eenvoudig aan andere Bricks. Wij bieden bijvoorbeeld ook een gebruiksvriendelijke Personeelsplanner om in een handomdraai personeelsroosters te maken en vullen op basis van budgetten, loonkosten en contracturen. 

De met de handige Bar/Kitchen manager zijn papieren bonnen in de keuken verleden tijd. booq tafelreservering maakt reserveren via Facebook en Google mogelijk en booq QR-bestellen won in januari 2020 de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services! Dé oplossing voor het personeelstekort, hogere omzet, betere marges en een moderne beleving. Ontdek alle booq Bricks en kies wat bij jouw bedrijf past!

Kies je voor booq? Dan kies je voor meer inzicht, meer omzet en meer tijd! booq ook succes met onze slimme kassasystemen en werk voortaan stressvrij voor een vast tarief per maand. Vraag gratis én vrijblijvend een demo aan via onze website en ga direct aan de slag.

Features

Al vele horecaondernemingen vertrouwen op kassasysteem booq

“Met booq heb ik een kassasysteem dat past binnen mijn begroting én beschik ik over alle gewenste functionaliteiten. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd.“

Barry van Lingen – Telstar Surfclub

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met booq kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet