Kassasysteem

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Handige handhelds: van basic smartphone tot ijzersterke professionele devices
  • Responsive kassaindeling met realtime beschikbare voorraad
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten

Beste kassasysteem

Rennen en vliegen om overzicht te houden zodat je gasten en bezoek een onbezorgde dag hebben? Met de kassasystemen van booq is dit voor elke branche verleden tijd, bijvoorbeeld in je restaurant. Het is geschikt als kassasyteem voor in de horeca, maar ook voor de detailhandel, cafetaria, zorg en sport. Alle medewerkers kunnen direct aan de slag op elke locatie met onze kassasoftware, zonder ingewikkelde handleidingen. Tikken, swipen, ingedrukt houden: zo regelen alle medewerkers bestellingen in seconden. Op alle devices zie je dezelfde look, feel en functies. Belangrijke functies kun je op verschillende manieren bereiken; kies wat jij het fijnst vindt werken. Op basis van de wensen richt je ook eenvoudig je eigen tafelplattegrond en menustructuur in. Zo houd je overzicht over je bezetting en bestellingen. Dus ben je niet tevreden over je huidige elektronische kassasystemen en wil je meer weten over welk systeem bij jóuw zaak past? Of wil je juist graag een kassasysteem kopen voor je nieuwe onderneming? Duik dan snel in alle voordelen!

Slimme handigheden

Een goed kassasysteem zit vol slimme handigheden om je personeel te ondersteunen in snelheid en service. Zo betalen je klanten zoals ze willen en zonder dat het voor jou ingewikkeld is. Rekeningen splits je in een paar seconden of breng je van meerdere tafels in een paar klikken samen. Alle informatie is vanuit je handheld inzichtelijk. Door upselling via pop-ups tijdens het bestelproces raad je altijd de juiste wijn aan bij de zalmfilet of de juiste saus bij de steak. Zo schieten dit soort slimme vragen er ook tijdens topdrukte niet meer per ongeluk bij in. Met onze handheld horeca zie je ook realtime de beschikbare voorraad van bijvoorbeeld dagschotels of hardlopers zoals je zalmfilet en sateschotel. Zo kan de bediening teleurstelling aan tafel voor zijn en komt de keuken niet met bestellingen in de knoop.

Ontdek alle features

Ook reeds opgenomen orders corrigeren of speciale wensen toevoegen in je kassa systemen was nog nooit zo makkelijk. Even via de handheld de order bijwerken of een notitie toevoegen, en klaar. Op zoek naar meer inzicht in handelingen per medewerker? Via een bediendeslot stel je machtigingen per medewerker in en koppel aan al je medewerkers een persoonlijke inlogcode. Zo zie je bijvoorbeeld wie de meeste drankjes per dag of per jaar verkoopt tijdens piekuren op een zonnig terras, maar kan het ook niet gebeuren dat een parttimer per ongeluk prijzen wijzigt. Onze kassasystemen zitten vol van dit soort handige features waarmee je nóg sneller en eenvoudiger bestellingen kunt opnemen en verwerken. Onze kassa software programma is een uitkomst voor iedereen. 

Kies je eigen devices

Onze kassasystemen zijn hardware- en besturingssysteemonafhankelijk en handig voor alle branches. Dit betekent dat jij de devices kiest die het beste bij de zaak of winkel passen. Denk bijvoorbeeld aan een iPad kassa, simpel te gebruiken met touchscreen. Je kan kiezen voor jouw favoriete besturingssysteem, of dat nu iOS, Android of Windows is. Misschien werken alle medewerkers het liefst met een eigen Iphone of Android tablet om bestellingen aan tafel op te nemen. Geen probleem, alles wat nodig is om efficiënt te kunnen werken is bij ons te verkrijgen. Of heb je juist niet zoveel vertrouwen in ‘gewone’ consumententablets en smartphones? Kies dan voor de tanks onder de smart devices: gepantserd en stootvast met dockingstations om ze in op te laden. Voor iedereen werkt iets anders. Op basis van jouw wensen en eisen richt je het beste kassasysteem in, met scanner bijvoorbeeld. Dit betekent ook dat je zelf eigen devices in mag brengen. Vanwege het concurrent-users-principe betaal je nooit voor devices die niet gebruikt worden. En welke devices of mix je ook kiest, de responsive kassa-indeling schaalt altijd met je mee. Valt trouwens een keer een device uit of is onverwacht de batterij leeg? Geen probleem: je logt gewoon met jouw gebruiksaccount in op een ander device, en je pakt jouw dienst exaxt op waar je gebleven was. Ook als je middenin een grote bestelling zat voor een tafel van 10. Alles is erg handig met onze automatisering. Ga je binnenkort een kassasysteem kopen? booq ook succes met onze slimme kassasystemen en werk voortaan stressvrij.

Managementdashboard

Met het juiste kassasysteem heb je realtime inzicht je verkoopresultaten, waar je ook bent. Je logt via de browser in op de cloudbased backoffice voor de nieuwste verkoopcijfers of uitgebreide rapportages. Ook buiten de deur kun je dus probleemloos zien wat is aangeslagen. Je bekijkt je hardlopers of omzet in de piekuren en je speelt hier direct op in. De verkoopinfo wordt vanwege de beveiligde opslag niet bewaard op lokale devices maar externe servers voor betere data-integriteit. Wijzigt er een prijs of lanceer je een nieuw drankje op de kaart? Geen probleem, via het dashboard heb je dat zo geregeld. Een wijziging is meteen in al je apparaten doorgevoerd vanwege de connectie met de cloud, zoals bijvoorbeeld een selfservicebestelzuil of je bestelsite. Manage je meerdere vestigingen? Dan bepaal je met ons backoffice het assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving. Van alle kassasystemen is ons systeem niet alleen het slimst, maar ook het meest flexibel!

Boost je omzet

booq past binnen elke begroting én beschikt over alle gewenste functionaliteiten. Het kassa systeem maakt het bedienen van klanten gemakkelijker, evenals het runnen van je zaak achter de schermen. Je verhoogt de productiviteit van je personeel doordat handelingen sneller uit te voeren zijn. Ook je voorraadbeheer is beter te controleren omdat deze realtime wordt bijgewerkt. Alle gegevens worden met onze kassasoftware op één plaats opgeslagen: geen gedoe meer met offline en online systemen. Je bewaart eenvoudig alle verkoopgegevens op één centrale plaats in de cloud. Dit geldt ook wanneer je meerdere vestigingen beheert of een webshop toevoegt aan je zaak. Te allen tijde worden gegevens met elkaar gesynchroniseerd zodat altijd de meest actuele cijfers inzichtelijk zijn. Inzichten over de piekuren en trends in het gedrag van klanten helpen je continu te verbeteren. Met onze kassasoftware verkoop je meer met een hoger serviceniveau.

Méér dan een kassasysteem

Ons systeem is meer dan het ideale pos-systeem voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg. Als onderdeel van een all-in-one businessplatform koppel je POS eenvoudig aan andere Bricks. Wij bieden bijvoorbeeld ook de Personeelsplanner waarmee je je personeelsroosters in een handomdraai maakt en vult op basis van budgetten, loonkosten en contracturen. En kies je voor een kassakoppeling, dan zie je realtime hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Of wat dacht je van de booq Bar/Kitchen Manager waarmee orders vanuit de handhelds niet meer als papieren bonnen in de bar of keuken verschijnen, maar direct naar digitale touchschermen bij de juiste afdelingen gaan.

booq Bricks

booq Tafelreservering is ook een erg populaire software waarvan je al snel de vruchten plukt: met dit tafelreserveringssysteem kunnen je gasten niet alleen vanaf elke pagina op je website reserveren, maar ook via Facebook én rechtstreeks in Google. 100% commissievrij! En onze oplossing QR-bestellen won in januari 2020 de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services! Dé oplossing voor het personeelstekort, hogere omzet, betere marges en een moderne beleving. Er zijn overigens nóg meer Bricks: Bestelzuilen, Bestelsites, BI (Business Intelligence) én verschillende vormen van Ticketing. Bovendien zijn er tal van elektronische aansluitingen standaard mogelijk. Breid bijvoorbeeld geheel naar wens uit met een scanner, printer, klantendisplay, tapautomatisering, pinapparaten of RF-kaartlezer. Kies je voor booq? Dan kies je voor meer inzicht, meer omzet en meer tijd! Ons kassa systeem kopen? Dit kan nu voor een vast tarief per maand. Vraag gratis én vrjiblijvend een demo aan en ga direct aan de slag. 

Meest gestelde vragen

Waarom kiezen voor het kassasysteem van booq?

booq heeft jarenlange ervaring in complete afrekensystemen. Deze kassasystemen zijn ontwikkeld door Eijsink en zijn een oplossing voor elke ondernemer. Het kassasysteem is zeer flexibel en kan je volledig aanpassen aan je bedrijfsvoering. Daarnaast is het super eenvoudig in gebruik en zijn alle statistieken zichtbaar in een overzichtelijk dashboard. Je kan eenvoudig een gratis demo aanvragen op onze website.

 

Is het een compleet kassa systeem?

Jazeker! Onze kassasystemen staan bekend als alles-in-1-kassa’s. Het kassa systeem is dan ook eenvoudig uit te breiden met handhelds en bon printers. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk, mobiel, flexibel én betaalbaar. Alles kan geheel ingericht worden zoals jij het wenst. Wij adviseren je hier graag in en denken graag met je mee met het maken van de juiste keuzes.

 

Wat zijn de kosten van het kassa systeem?

Het kassa systeem van booq is een oplossing voor iedere ondernemer. Je kan het zelf geheel inrichten, het is maar net wat jouw onderneming nodig heeft. Er is dus geen sprake van een vast bedrag. Je neemt een maandelijks abonnement af die je eenvoudig kan opschalen en terug schalen. Alles is flexibel. Super handig en gebruiksvriendelijk! Je kan eenvoudig een demo aanvragen op de website.

Features

Al vele horecaondernemingen vertrouwen op kassasysteem booq

“Met booq heb ik een kassasysteem dat past binnen mijn begroting én beschik ik over alle gewenste functionaliteiten. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd.“

Barry van Lingen – Telstar Surfclub

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met booq kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet