booq: de beste kassasysteem software

  • Handige handhelds: van basic smartphone tot ijzersterke professionele devices
  • Responsive kassaindeling met realtime beschikbare voorraad
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Bonnen samenvoegen en splitsen in seconden

Beste kassasysteem

Rennen en vliegen om overzicht te houden zodat je gasten een onbezorgde dag hebben? Met kassasysteem booq is dit verleden tijd. booq kassa systeem is geschikt voor de horeca, maar ook voor de detailhandel, cafetaria, zorg en sport. Jouw medewerkers kunnen direct aan de slag, zonder ingewikkelde handleidingen. Tikken, swipen, ingedrukt houden: zo regelen jouw medewerkers bestellingen in seconden. Op alle devices hanteert kassasysteem booq dezelfde look, feel en functies. Op basis van jouw wensen richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond en menustructuur in. Zo houd je overzicht over je bezetting en bestellingen.

Slimme handigheden

Kassasysteem booq zit vol slimme handigheden om je personeel te ondersteunen in snelheid en service. Zo betalen je klanten zoals ze willen en zonder dat het voor jou ingewikkeld is. Rekeningen splits je in een paar seconden of breng je van meerdere tafels in een paar klikken samen. Alle informatie is vanuit je handheld inzichtelijk. Door upselling tijdens het bestellen, beveel je de juiste wijn aan bij de zalmfilet of de juiste saus bij de steak. De realtime beschikbare voorraad geeft aan hoeveel dagschotels er nog over zijn. Ook reeds opgenomen orders corrigeren of speciale wensen toevoegen was nog nooit zo makkelijk. Meer inzicht in handelingen per medewerker? Via een bediendeslot stel je machtigingen per medewerker in en koppel aan al je medewerkers een persoonlijke inlogcode. Zo kan het niet gebeuren dat een parttimer bijvoorbeeld een prijs wijzigt.

Kies je eigen devices

booq is hardware- en besturingssysteemonafhankelijk. Dit betekent dat jij de devices kiest, die het beste bij jouw zaak passen. Misschien werken jouw medewerkers het liefst met een eigen Iphone of Android tablet om bestellingen aan tafel op te nemen. Niet genoeg vertrouwen in ‘gewone’ consumententablets en smartphones? Kies voor de tanks onder smart devices: gepantserd en stootvast met dockingstations om ze in op te laden. Op basis van jouw wensen en eisen richt je het beste kassasysteem in, met scanner bijvoorbeeld.. Dit betekent ook dat je zelf eigen devices in mag brengen. Vanwege het concurrent-users-principe betaal je nooit voor devices die niet gebruikt worden. En welke devices of mix je ook kiest, de responsive kassa-indeling schaalt altijd met je mee.

Managementdashboard

Met ons kassasysteem heb je realtime inzicht je verkoopresultaten, waar je ook bent. Je logt via de browser in op de cloudbased backoffice voor de nieuwste verkoopcijfers of uitgebreide rapportages. Ook buiten de deur dus! Je bekijkt je hardlopers of omzet in de piekuren en je speelt hier direct op in. De verkoopinfo wordt vanwege de beveiligde opslag niet bewaard op lokale devices, waardoor data-integriteit gegarandeerd wordt. Wijzigt er een prijs of lanceer je een nieuw drankje op de kaart? Geen probleem, via het dashboard is het zo geregeld. Een wijziging in de kassa is meteen in al je apparaten doorgevoerd vanwege de connectie met de cloud. Ook manage je meerdere vestigingen, bepaal je het assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving. Van alle systemen is booq het meest flexibel.

Compleet systeem

booq is meer dan het ideale pos-systeem voor de horeca. Als onderdeel van een all-in-one businessplatform koppel je booq POS eenvoudig aan andere booq Bricks zoals booq Personeelsplanner waarmee je direct personeelskosten met je omzet kan sturen of booq Bar/Kitchen Manager om orders vanuit de handhelds direct naar digitale touchschermen in de keuken te sturen. Naast deze Bricks zijn tal van elektronische aansluitingen standaard mogelijk. Zo breid je je kassasysteem uit met bijvoorbeeld een, scanner, printer, klantendisplay, tapautomatisering, pinapparaten of RF-kaartlezer.

Boost je omzet

booq past binnen je begroting én beschikt over alle gewenste functionaliteiten. Het kassasysteem maakt het bedienen van klanten gemakkelijker, evenals het runnen van je zaak achter de schermen. Je verhoogt de productiviteit van je personeel doordat handelingen sneller uit te voeren zijn. Ook je voorraadbeheer is beter te controleren omdat deze realtime wordt bijgewerkt. Alle gegevens worden op één plaats opgeslagen: geen gedoe meer met offline en online systemen. booq bewaard alle verkoopgegevens op één centrale plaats in de cloud. Dit geldt ook wanneer je meerdere vestigingen beheert of een webshop toevoegt aan je zaak. Ten alle tijden worden gegevens met elkaar gesynchroniseerd zodat altijd de meest actuele cijfers inzichtelijk zijn. Inzichten over de piekuren en trends in het gedrag van klanten helpen je continu te verbeteren. Met booq verkoop je meer met een hoger serviceniveau.

Features