Kassa software

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor eigen Android, iOS en Windows devices of onze industriële hardware.
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in data

De ideale kassa software kopen?

Een vaste kassa op de toonbank. Handhelds op het terras. Of je nu in een bar werkt of in een museumshop, met booq bepaal jíj hoe jouw zich gedraagt. Bovendien schaalt ons kassasysteem probleemloos met je mee omhoog of omlaag, bijvoorbeeld bij een uitbreiding van je zaak of na een drukke zomer. Flexibele kassa software voor de moderne ondernemer! Ideaal als kassasysteem voor in de horeca

Kassa software booq geeft vrijheid

booq is trouwens niet alleen de beste kassa op de markt, het is ook nog eens een toegankelijke kassa. Je betaalt je licentiekosten per maand, en daarbij zit al het softwareonderhoud en updates gratis inbegrepen. Je kunt doorwerken zonder internet dankzij het lokale wifi-netwerk. Bovendien kies je zelf met welke hardware én met welk besturingssysteem je wilt werken. Dat geeft je ongekend veel vrijheid bij het inrichten van je bedrijfsprocessen.

Intuïtief in gebruik

Voor jouw medewerkers is deze kassa ongekend intuïtief. Ook zonder training kun je er al snel mee uit de voeten. Je menukaart staat verdeeld onder logische categorieknoppen, en je kunt tikken of swipen om op jouw favoriete manier zo snel mogelijk door de menu’s te navigeren. Sowieso zijn alle belangrijke features binnen enkele tikken bereikbaar, op verschillende manieren. Zo voelt elke collega zich bij booq thuis.

Ontdek alle mogelijkheden van POS kassa software

Van een klein detail in de layout tot overzicht van je voorraden: booq zit boordevol nuttige features. Zo kun je in seconden de layout aanpassen door kolommen toe te voegen of bijvoorbeeld de achtergrondkleur te veranderen – handig op een zonnig terras. En je kunt je ook zo instellen dat de realtime bijgehouden voorraden weergegeven worden in het bestelmenu. Ofwel, is de zeebaars in de keuken bijna op? Dan ziet de bediening al op smartphone of dat er nog maar 3 porties beschikbaar zijn, wat bij binnenkomst al aan gasten kan worden uitgelegd. Zo zet je een potentiele teleurstelling om in extra gastvrijheid!

De juiste upselling

We kennen het allemaal. Even afrekenen bij het tankstation, en dan tóch overgehaald worden om die chocoladereep bij de kassa óók mee te nemen. Of je zit in een aan de koffie, en de bediening vraagt of je daar wellicht een stukje huisgemaakte appeltaart bij wil – hij komt net uit de oven. Tja, wie zegt daar nou nee tegen? booq pos kassa software helpt je medewerkers bij upselling door te begeleiden bij het stellen van de juiste vragen. Wordt bijvoorbeeld de chocomel besteld, dan vraagt onze handheld kassa aan de medewerker of hier wellicht ook slagroom bij moet? En bij het driegangenmenu vraagt de handheld of men er de bijpassende wijnen bij wil. Je medewerker voelen zich meer zelfverzekerd, en jij ziet de kracht van upselling terug in je omzet!

Rekeningen splitsen en samenvoegen

Elke ondernemer ziet dit direct voor zich: een tafel van 8 gasten heeft zich een avond lang vermaakt en genoten van het heerlijke eten en diverse ronde drankjes. Zodra het tijd wordt om af te ronden, wordt gevraagd of de rekening gesplitst mag worden. En dan het liefst niet ‘gewoon’ gedeeld door 8, maar per persoon graag afrekenen wat geconsumeerd is. Help! Daar ben je zo 10 minuten mee zoet, als het niet meer is. Gelukkig is gehannes met rekeningen splitsen dankzij booq verleden tijd.Je opent hiervoor gewoon het speciale scherm, schuift heen en weer wat verdeeld moet worden, en voila: geregeld! En zo kun je ook eenvoudig bestellingen samenvoegen, mocht dat nodig zijn. Ideaal. Zo zou altijd moeten zijn!

Álle belangrijke software in één platform

booq biedt de bouwstenen voor elke zaak. Dat betekent dat er náást booq, ook diverse andere booq Bricks bestaan. Neem bijvoorbeeld de #1 meest gebruiksvriendelijke planner op de markt. Of commissievrije Tafelreservering die zélfs rechtstreeks vanuit Google bereikbaar is. Bestellen met QR-codes. Of zelfs offline én kaartverkoop. Kassa software kopen? Kies voor booq en ontdek de voordelen vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor de kassa software van booq?

booq heeft jarenlange ervaring op het gebied van kassa software, ontwikkeld door Eijsink. Voor elke ondernemer hebben wij een passende oplossing! Onze kassa software is net zo flexibel als jouw bedrijfsvoering. Deze kassasoftware is gemaakt door en voor ondernemers waardoor het extreem simpel is om snel bestellingen op te nemen en te verwerken. Daarnaast zijn alle statistieken online te bekijken in ons dashboard.

Kan ik complete kassa software aanschaffen bij booq?

Uiteraard! Onze kassa software combineert alle belangrijke software in één platform. Simpel in gebruik zodat medewerkers zonder training als snel aan de slag kunnen en het kan geheel ingericht worden zodat het perfect aansluit op jouw onderneming. Benieuwd geworden? Wij helpen graag verder!

Wat kost kassa software van booq?

Aangezien wij voor elke onderneming een passende en persoonlijke oplossing willen bieden is het lastig om een vast bedrag te hanteren. Onze kassa software kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden met allerlei verschillende functionaliteiten. Je kunt een gratis demo aanvragen zodat we samen af kunnen stellen wat jouw onderneming precies nodig heeft.

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq

"We hebben voor kassasysteem booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten."

Herman Smit - De Pier

"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor tablet kassa booq. De booq software is flexibel, we kunnen altijd inspelen op de wensen van de gasten."

Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie