Ontdek de vrijheid van de slimste tablet kassa

  • Eenvoudig in gebruik
  • Volledig responsive
  • Slimme inrichting en besturing
  • Schaalt met je bedrijf mee

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Dankzij booq kunnen we op onze rijksweglocatie snel en efficiënt werken
Pattie van der Wulp - Délifrance

“Met de kassa app op handhelds aan tafel bestellingen opnemen bijvoorbeeld. Met de combinatie van booq en contactloos betalen kunnen horeca gasten op tijd weer door naar hun bestemming.”

booq de slimste kassa, mét app

Werken met een brengt heel veel vrijheid met zich mee. booq POS is een volwaardig kassasysteem, en heeft dus álle voordelen van een ‘vaste’ kassa. Maar omdat je zelf kunt kiezen op wat voor devices je graag werkt, ben je veel mobieler en flexibeler. Sterker nog, je kunt zelfs die smartphone in je broekzak omtoveren tot je kassa. Even de app en gaan.

Bring your own device

Wij vinden dat jouw kassa zich moet aanpassen aan jouw wensen. En dus werkt booq POS op Android, Windows én iOS, plus kun je zelf bepalen op wat voor hardware je dan wilt werken. Een bekabelde kassa op een vaste plek? Tablets op de verkoopbalie? Smartphones voor de bediening? En dan een ‘gewone’ consumentensmartphone of toch liever een industriële variant die tegen een stootje en een duik in de spoelbak kan? Allemaal mogelijk.

 

Personaliseer jóuw booq

Misschien heb je graag maximaal drie kolommen in beeld op de kassa app, of juist vijf. Werk je graag met een lichte of donkere achtergrond, afhankelijk van het zonlicht door de ramen. Even snel de nieuwe aanbiedingen toevoegen of wat producten wijzigen. De huidige voorraden weergeven in het bestelmenu, zodat retail klanten of gasten nooit teleurgesteld hoeven worden. In booq POS vind je alle belangrijke functies nooit meer dan paar tikken van je vandaan en dus heb je elke bestelling of transactie supersnel geregeld. Medewerkers blij, klanten blij.

Ontdek jouw voordelen

De voordelen van booq zijn eindeloos. Directe tafelingave, een tafelplattegrond én een tafelraster met kleurcoderingen, zodat je precies ziet welke tafels binnenkort service kunnen gebruiken. Upsellingmogelijkheden, waarbij de kassa app een pop-up geeft om je medewerkers te helpen met het stellen van de juiste vragen. Ook kun je áltijd doorwerken, zelfs bij het wegvallen van je internet. En valt een smartphone kapot, dan kun je de lopende sessie overnemen op een ander device. Beveiligde dataopslag, back-ups, software updates gratis bij je maandlicentie… Probeer zelf onze en booq succes!