Ontdek de vrijheid van kassa app booq

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Geschikt voor eigen Android, iOS en Windows devices of onze industriële hardware.
  • Volledig responsive
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig bedienen via tikken, drukken en swipen
  • Geïntegreerde tafelplattegrond inclusief slimme verhuisopties
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase

booq de slimste kassa, mét app

Werken met een app brengt heel veel vrijheid met zich mee. booq POS is een volwaardig kassasysteem, en heeft dus álle voordelen van een ‘vaste’ kassa. Maar omdat je zelf kunt kiezen op wat voor devices je graag werkt, ben je veel mobieler en flexibeler. Sterker nog, je kunt zelfs die smartphone in je broekzak omtoveren tot je kassa. Even de kassa app downloaden en gaan.

Bring your own device

Wij vinden dat jouw kassa zich moet aanpassen aan jouw wensen. En dus werkt booq POS op Android, Windows én iOS, plus kun je zelf bepalen op wat voor hardware je dan wilt werken. Een bekabelde kassa op een vaste plek? Tablets op de verkoopbalie? Handhelds voor in de horeca? En dan een ‘gewone’ consumentensmartphone of toch liever een industriële variant die tegen een stootje en een duik in de spoelbak kan? Allemaal mogelijk.

 

Personaliseer jóuw booq kassa app

Misschien heb je graag maximaal drie kolommen in beeld op de kassa app, of juist vijf. Werk je graag met een lichte of donkere achtergrond, afhankelijk van het zonlicht door de ramen. Even snel de nieuwe aanbiedingen toevoegen of wat producten wijzigen. De huidige voorraden weergeven in het bestelmenu, zodat retail klanten of gasten nooit teleurgesteld hoeven worden. In onze POS kassasystemen vind je alle belangrijke functies nooit meer dan paar tikken van je vandaan en dus heb je elke bestelling of transactie supersnel geregeld. Medewerkers blij, klanten blij.

Ontdek jouw voordelen

De voordelen van booq zijn eindeloos. Directe tafelingave, een tafelplattegrond én een tafelraster met kleurcoderingen, zodat je precies ziet welke tafels binnenkort service kunnen gebruiken. Upsellingmogelijkheden, waarbij de kassa app een pop-up geeft om je medewerkers te helpen met het stellen van de juiste vragen. Ook kun je áltijd doorwerken, zelfs bij het wegvallen van je internet. En valt een smartphone kapot, dan kun je de lopende sessie overnemen op een ander device. Beveiligde dataopslag, back-ups, software updates gratis bij je maandlicentie… Probeer zelf onze en booq succes!

Veelgestelde vragen

Waarom een app als kassa?

Een kassa app zorgt ervoor dat je erg flexibel bent. Als jij vraagt om maximaal gebruiksgemak, dan is een kassa app dé oplossing voor jou. Een kassa app kan je gebruiken op iPads, tablets en op smartphones. Deze devices kan je zelfs aan elkaar koppelen. De software installeer je als app en schaalt dus op elke device met je mee. Dit kan zowel voor iOS, Android en Windows.

Waarom de kassa app van booq?

De kassa app van booq is een compleet én mobiel kassasysteem. Hierdoor kan jij super eenvoudig bestellingen opnemen en kan je alles geheel naar eigen wens invullen. Ons kassasysteem is zeer eenvoudig in gebruik. Naast het opnemen van bestellingen heb je inzicht in rapportages, voorraadbeheer en eCommerce. Super eenvoudig voor zowel de startende ondernemer als de ervaren horeca uitbater.

Wat zijn de kosten van een kassa app?

Maandelijks betaal je een vast tarief per maand. De kassa’s van booq kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden. Het tarief kan je dus maandelijks eenvoudig opschalen en terugschalen. Super handig als je rekening houdt met topdrukte in bijvoorbeeld de zomer.  

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq POS

“Dat booq een intuïtief kassassysteem is, werd bij ons meteen duidelijk. Mijn team kon meteen alles correct in de kassa verwerken. Fantastisch!”

Edith Schoo - De Brielsche Aap

"We hebben voor kassa software booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten."

Herman Smit - De Pier