iPad kassa booq: de slimste tabletkassa

  • Verander iedere of iPhone in een volwaardige
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Gemakkelijk te gebruiken en beheren
  • Bring your own device mogelijk

Het iPad kassasysteem voor horeca en retail

Ga jij voor maximaal gebruiksgemak én flexibiliteit? booq POS is de iPad kassa die je alle functionaliteit biedt die je nodig hebt. Of je nu in de horeca, retail, zorg, catering, leisure of sport werkzaam bent, booq POS is eenvoudig is gebruik voor je medewerkers en biedt een rijk scala aan inzichtelijke rapportages voor manager.

Bewezen de slimste

Kassasysteem ipad, tabletkassa, smartphone kassa… Maakt niet uit hoe je het noemt: je zoekt mobiel en flexibel? Dat heb je met booq POS gevonden. Want met booq is het nooit meer lastig om een prijs aan te passen, een product toe te voegen of je tafelplattegrond op de nieuwe seizoensindeling aan te laten sluiten. Wie voor ipad kassa software booq kiest, wil niet meer terug: meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Supersimpel in gebruik

booq POS is een compleet én mobiel kassasysteem, dus ook op een iPad heb jij alle functionaliteiten die je zoekt. Stel, je wil in jouw horeca onderneming een bestelling opnemen. Dan kun je in jouw iPad kassa dezelfde handeling vaak op wel twee of drie verschillende manieren uitvoeren. Swipen. Scrollen. Tikken. Zodat elke gebruiker de software precies zó kan gebruiken als hij of zij het fijnst vindt. En dus het meest efficiënt kan werken!

iPad kassa zonder internet

Voor het werken met booq POS heb je geen internetverbinding nodig. Dus heeft jouw internetprovider een landelijke storing? Dan is er bij jou in de zaak geen paniek. Jij hebt namelijk gewoon een intern draadloos netwerk waarmee je stabiel door kunt werken. Ideaal.

Bron van data

Dat kassasysteem Ipad van jou is meer dan alleen een manier om bestellingen te verwerken. Jouw kassasysteem biedt je ook een bron van data in de cloudbased backoffice. Wat zijn je hardlopers, welke medewerkers verkopen het meest, en je kunt in de horeca bijvoorbeeld zelfs actueel tijdens het opnemen van bestellingen zien wat bijvoorbeeld de voorraad is van de zeebaars in de keuken. Zo hoef je nooit terug naar de gast om te vertellen dat iets uitverkocht is en kun je teleurstellingen direct voorblijven.

Ontdek de andere booq Bricks

booq POS is trouwens meer dan alleen de slimste iPad kassa… Je kunt booq POS namelijk eenvoudig koppelen aan onze andere booq Bricks. Denk maar aan personeelsplanning, bar- en keukenmanagement, ticketing, webshops, bestelzuilen en tafelreservering. Je betaalt alleen voor de Bricks die je laat adviseren en kunt altijd eenvoudig op- of terugschalen. Want booq beweegt gewoon met je mee.

Features