iPad kassa

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, juweliers, koffiezaken, bakkers, delicatessenwinkels én meer.

  • Verander iedere iPad of iPhone in een volwaardige kassa
  • Voorraad- en artikelbeheer
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten
  • Groeit modulair met je mee, beheer meerdere zaken binnen één systeem

Het iPad kassasysteem voor horeca en retail

Ga jij voor maximaal gebruiksgemak én flexibiliteit? Een kassa app is een zeer handig kassasysteem. Zowel voor de startende ondernemer als de meer ervaren horeca uitbater. Je kunt zo'n tablet of ipad kassa makkelijk koppelen aan je boekhouding, pinapparaat of webshop. booq is de kassa die je alle functionaliteiten biedt die je nodig hebt. In welke branche je ook werkzaam bent, booq POS is eenvoudig is gebruik voor je medewerkers en biedt een rijk scala aan inzichtelijke rapportages voor manager. Zo is voorraadbeheer, eCommerce en het in kunnen zetten van promoties belangrijk in de detailhandel. Voor de horeca biedt booq POS de juiste menustructuur, tafelplattegrond of een koppeling met een self-service bestelzuil. Dit vind je allemaal terug in ons kassasysteem voor de horeca. Zo kun je de kwaliteit van je service verhogen en zorgen voor terugkerende gasten!

Bewezen de slimste iPad kassa

Kassasysteem ipad, tablet kassa, smartphone kassa… Maakt niet uit hoe je het noemt: je zoekt mobiel en flexibel? Dat heb je met booq POS gevonden. De software installeer je als app en schaalt op elk device met je mee. Je kiest hoe je je kassa inricht want deze is besturingssysteemonafhankelijk en geschikt voor iOS, Android en Windows. Zodoende kan je je eigen IPads, smartphones of tablets inzetten of kiezen voor onze eigen industriele hardware. Kies dus je eigen handheld voor in de horeca. Het aantal devices (licenties) breid je op piekmomenten (tijdens events of de zomerperiode) snel uit. En is deze niet meer nodig, dan lever je een licentie in. Op booq kun je bouwen, voor een vast tarief per maand.

Supersimpel in gebruik

booq POS is een compleet én mobiel kassasysteem, dus ook op een iPad kassasysteem heb jij alle functionaliteiten die je zoekt. Stel, je wil in jouw horeca onderneming een bestelling opnemen. Dan kun je in jouw iPad kassa app dezelfde handeling vaak op wel twee of drie verschillende manieren uitvoeren. Swipen. Scrollen. Tikken. Zodat elke gebruiker de software precies zó kan gebruiken als hij of zij het fijnst vindt. En dus het meest efficiënt kan werken! Want met booq is het nooit meer lastig om een prijs aan te passen, een product toe te voegen of je tafelplattegrond op de nieuwe seizoensindeling aan te laten sluiten. In de statusbalk is netjes zichtbaar hoeveel gasten er aan een tafel zitten, welke prijslijn wordt gevolgd en kan een opmerking aan een tafel worden toegevoegd of gewijzigd. booq POS is zo intuïtief dat iedereen het systeem in no time onder de knie heeft. Een extreem korte leercurve dus! Wie voor ipad kassa software booq kiest, wil niet meer terug: meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Kassa zonder internet? Geen probleem!

Voor het werken met booq POS heb je geen internetverbinding nodig. Dus heeft jouw internetprovider een landelijke storing? Dan is er bij jou in de zaak geen paniek. Jij hebt namelijk gewoon een intern draadloos netwerk en dankzij automatische synchronisaties en back-ups werken jij en je kassa altijd stabiel door. Bepaal wat je medewerkers wel en en niet kunnen door rechten te koppelen aan bediendesloten. Zo zorg je ervoor dat de juiste mensen toegang hebben tot bepaalde functies en bedrijfsinformatie. Ideaal!

Bron van data

Dat kassasysteem Ipad van jou is meer dan alleen een manier om bestellingen te verwerken. Jouw kassasysteem biedt je ook een bron van data in de cloudbased backoffice. Wat zijn je hardlopers, welke medewerkers verkopen het meest, en je kunt in de horeca bijvoorbeeld zelfs actueel tijdens het opnemen van bestellingen zien wat bijvoorbeeld de voorraad is van de zeebaars in de keuken. Zo hoef je nooit terug naar de gast om te vertellen dat iets uitverkocht is en kun je teleurstellingen direct voorblijven. Bekijk in één oogopslag alle bonnen van een tafel. Gasten snel voorzien van een bon die ze zijn kwijtgeraakt? Ook na een week, maand of jaar draai je een extra nota zo uit. Via de browser kun je áltijd bij je backoffice met managementdashboard vol realtime data en statistieken. Manage meerdere vestigingen, bepaal het assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving.

Ontdek de andere booq Bricks

booq is trouwens meer dan alleen de slimste iPad kassa… Je kunt booq POS namelijk eenvoudig koppelen aan onze andere booq Bricks. Denk maar aan personeelsplanning, bar- en keukenmanagement, ticketing, bestelsites, bestelzuilen en tafelreservering. Laat je gasten bijvoorbeeld hun bestelling afhalen bij een afhaalscherm of stuur orders automatisch door naar digitale keukenschermen. Je betaalt alleen voor de Bricks die je je laat adviseren en kunt altijd eenvoudig op- of terugschalen. Want booq beweegt gewoon met je bedrijfsvoering mee. Zo zou altijd moeten zijn!

Veel gestelde vragen

Waarom een iPad als kassasysteem?

Een iPad kassasysteem is ideaal wanneer je kiest voor gebruiksgemak én flexibiliteit. Het is een uitkomst voor zowel de startende ondernemer als een ervaren horeca ondernemer. Onze kassasystemen zijn eenvoudig te koppelen aan de boekhouding, het pinapparaat of een eventuele webshop. Je krijgt eenvoudig inzicht in de rapportages. Middels ons kassasysteem heb je inzicht in voorraadbeheer en eCommerce, super handig voor in de detailhandel. Voor in de horeca is ons iPad kassasysteem super eenvoudig te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een tafelplattegrond invoeren en aanpassen waar nodig. Tevens is het eenvoudig een koppeling te maken met een self-service bestelzuil waardoor je super efficiënt te werk kan gaan. De kwaliteit van je service gaat gegarandeerd omhoog met het iPad kassasysteem van booq.  

Waarom een iPad kassasysteem van booq?

Het iPad kassasysteem van booq is super flexibel. De software wordt geïnstalleerd als app en is bruikbaar op elk gekozen device. De kassa kan geheel naar eigen wens ingericht worden. Onze software is geschikt voor iOS, Windows en Android. Hierdoor is het zeer eenvoudig het aantal devices uit te breiden op piekmomenten. Wanneer dit niet meer nodig is kan je je licentie(s) weer inleveren. Bij booq betaal je een vast tarief per maand. Met booq kies je zelf je besturingssysteem. Het is zelfs mogelijk om te mixen. Alles kan naar wens ingericht worden waardoor ons iPad kassasysteem zich aanpast aan jouw zaak en niet andersom.

Wat kost een kassasysteem voor op de iPad?

De iPad kassasystemen van booq kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden. Maandelijks betaal je een vast tarief per maand. Dit tarief per maand kan je eenvoudig opschalen en terugschalen. Wanneer bijvoorbeeld jouw horecaonderneming in de zomer topdrukte heeft, is het handig om eenvoudig een aantal devices op te schalen. Wanneer deze drukte voorbij is, schaal je het aantal eenvoudig weer terug. Geheel flexibel dus. Hierdoor kan alles naar eigen wens ingericht worden. booq POS past zich aan, aan jouw zaak en niet andersom. Je kan eenvoudig een gratis en geheel vrijblijvende demo aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te spreken en communiceren meteen het maandelijkse tarief.  

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq ipad POS

"Wij werken met booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met booq kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet

"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor kassa booq. De booq software is flexibel, we kunnen altijd inspelen op de wensen van de gasten."

Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie