Slim werken met handhelds door kassa booq

  • responsive kassa-indeling
  • snelle orderverwerking
  • aanpasbare tafelplattegrond
  • sturen op cijfers

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Dat booq een intuïtief kassasysteem is, was meteen duidelijk
Edith Schoo - De Brielsche Aap

"Door onze omstandigheden kon Eijsink het personeel pas vlak voor onze opening instructies geven. De gasten bestelden flink en mijn team kon alles meteen correct via de handhelds in de kassa verwerken. Fantastisch!”

Verhoog stabiel je serviceniveau

Wil jij in jouw horecazaak aan tafel bedienen met een handheld kassa? Dan is booq POS ideaal! De intuïtieve software groeit op elk device met je mee. Je kiest zelf met welke handhelds je gaat, de booq kassa app werkt namelijk op alle besturingssystemen: iOS, Android en Windows. Is de accu van handheld A leeg? Dan pak je handheld B en ga je dankzij de live synchronisatie gewoon verder waar je gebleven bent. Op booq kan je vertrouwen.

Software vol slimmigheden

Via je handheld appeltaart bij de koffie verkopen, de rekening van een tafel splitsen of contactloos afrekenen. booq kassa bevat allerlei slimme functies die het jouw en je medewerkers gemakkelijk maken. Deze functionaliteiten zijn altijd binnen duimbereik. Via de cloudbased backoffice met het overzichtelijke dashboard en uitgebreide rapportages stuur je realtime bij. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw drankje moet toevoegen of je de dagomzet vergelijkt.