Horeca handheld: slim én flexibel werken 

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Responsive kassa-indeling
  • Geschikt voor eigen Android, iOS en Windows devices of onze industriële hardware
  • Tikken, drukken en swipen
  • Realtime beschikbare voorraad inzichtelijk tijdens bestellen
  • Moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen
  • Aantrekkelijk geprijsd

Kies uit handhelds en stel je eigen kassa samen

Werken in de horeca is topsport; snelheid en service zijn key. Vergeet slordig geschreven briefjes en miscommunicatie in jouw restaurant, café of strandpaviljoen en ga aan de slag met de handhelds van booq POS. Onze handheld is onmisbaar. De intuïtieve software installeer je als app en groeit op elk device met je mee. Je kiest zelf met welke devices je gaat werken, de kassa app werkt namelijk op alle besturingssystemen: iOS, Android en Windows. Zodoende kan je je eigen devices inzetten of kiezen voor onze eigen industriele hardware (tot elke prijs). Wil jij in jouw horecazaak aan tafel supersnel bestellingen opnemen en bedienen met een handheld horeca kassa? Dan is het kassasysteem voor in de horeca van booq POS onmisbaar!

Verhoog stabiel je serviceniveau

De kassa software van booq is zo intuïtief dat iedereen het systeem in no time onder de knie heeft. Een extreem korte leercurve dus! Ook werk je met de kassa's van booq altijd door. Is de accu van handheld A leeg? Dan pak je handheld B en ga je dankzij de live synchronisatie gewoon verder waar je gebleven bent. Het is mogelijk om een rechtenstructuur aan persoonlijke inlogcodes te koppelen zodat je medewerkers alleen toegang hebben tot specifieke functionliteiten. Het aantal kassa tablets waarmee je werkt is op piekmomenten (tijdens events of de zomerperiode) snel uit te breiden door een extra licentie aan te schaffen en de app op een extra handheld te installeren. En is deze niet meer nodig, dan lever je een licentie in. booq schaalt met je bedrijfsvoering mee. Flexibel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar!

Een kassa vol slimmigheden

Via je horeca handheld appeltaart bij de koffie verkopen, de rekening van een tafel splitsen of contactloos afrekenen. booq POS kassasysteem bevat allerlei slimme functies die het jou en je medewerkers gemakkelijk maken. Deze functionaliteiten zijn altijd binnen duimbereik door te tikken, drukken of swipen. De indeling van de kolomnen wijzig je naar voorkeur, zodat je handlopers vooraan staan. Voer de voorraad van tijdelijke producten in, zodat je een gast nooit teleur stelt. Reeds opgenomen orders corrigeren was via de sneltoetsen nog nooit zo makkelijk. Dankzij slimme upselling beveel je de juiste sauzen bij de steak aan, de meest smaakvolle wijnen aan of de lekkerste gebakjes. Heeft je gast speciale wensen? Geen probleem, je voegt ze snel aan de bestelling toe. Bent u benieuwd geworden naar de prijs? Vraag eenvoudig én gratis een vrijblijvende demo aan. 

Sturen op cijfers met je alles-in-één kassa

Met hulp van de cloudbased backoffice die je opent via je browser en waarin je toegang hebt tot uitgebreide rapportages, stuur je altijd en overal realtime bij. Een cloud kassa is dus super eenvoudig en efficiënt. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw drankje moet toevoegen of de dagomzetten vergelijkt. In het overzichtelijke dashboard manage je meerdere vestigingen, bepaal je het assortiment en de prijslijnen. Allemaal vanuit één centrale backoffice omgeving. Wat wil je nog meer? Vraag een vrijblijvende én gratis demo aan. Hét kassasysteem voor de horeca. 

Meest gestelde vragen

Waarom een handheld in de horeca?

Werken in de horeca kan vergeleken worden met topsport. Het vraagt veel van je personeel en je kassasysteem. Een goede handheld is dus onmisbaar in de horeca. Middels onze software installeer je het eenvoudig op diverse devices. Je kan dus zelf kiezen met welk device je wilt werken. De kassa app werkt op verschillende besturingssystemen: iOS, Androis en Windows. Onze handheld voor in de horeca heeft allerlei slimme functies die het jou en je medewerkers veel eenvoudiger maakt. Wijzigingen in bestellingen voer je snel door. Tevens geeft het veel inzichten in de productie en voorraden. Je ziet wie de hardlopers binnen het bedrijf zijn. Van tafel wisselen? Dit kan eenvoudig met ons kassasysteem voor de horeca.

Waarom kiezen voor booq?

booq POS is een onderdeel van booq. Wij hebben jarenlange ervaring in complete afrekensystemen, ontwikkeld door Eijsink. Voor elke ondernemer hebben wij een oplossing. Denk hierbij aan retail, sport, zorg, leisure, horeca of catering. Wij groeien mee met jouw bedrijf. booq verbindt de ondernemer met de klanten en leveranciers. Je kan nu via de website een gratis demo aanvragen. We geven je graag een gepast advies. Onze horeca kassasystemen kunnen geheel naar wens zelf ingevuld worden. Dit komt door allerlei nieuwe, moderne functionaliteiten. De beveiliging van alle informatie vinden wij zeer belangrijk. Daarom is booq ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Wereldwijd voldoen wij aan de erkende normeisen.

Wat kost een handheld horeca kassa?

Wij kunnen voor elke ondernemer een passende oplossing bieden. Hierdoor is er geen sprake van een vast bedrag. Het kassasysteem kan eenvoudig naar wens ingevuld worden met allerlei moderne functionaliteiten. Samen kijken we graag met je naar de functionaliteiten die jouw onderneming nodig heeft. Vraag een gratis demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Features

Al veel horeca ondernemers vertrouwen op booq

"We hebben voor kassasysteem booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten."

Herman Smit - De Pier

“Onze belangrijkste eis was gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbare kassa software voor de horeca. Dat is wat booq POS ons biedt.”

Timo Janse - Flying Dutchmen Cocktails