Mogelijkheden

Wat er allemaal mogelijk is? Dat bepaal jij. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen. Probleemloos switchen van vaste kassa naar tablet, smartphone of handheld, óngeacht besturingssysteem? Realtime en online je bijgewerkte verkoopdata bekijken? Bestellingen regelen in seconden? Met booq POS kan dit allemaal. Wij zorgen dat elke oplossing een verlengstuk is van jouw onderneming. Oftewel: klaar voor de toekomst!

Snelle orderverwerking
Niet alleen orders vanuit de vaste kassa, maar ook via mobiele handhelds komen direct aan bij de keuken en bar. Razendsnel!
Menu- en artikelbeheer
Kolomnvoorkeuren en het wijzigen van prijzen of toevoegen van acties regel je snel via het dashboard. Aanpassingen worden direct doorgevoerd op al je apparaten vanwege de connectie met de cloud.
Aanpasbare tafelplattegrond
Met booq richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond in op basis van je zaak. Zo houd je overzicht van je bezetting en bestellingen.
Managementdashboard
Via de browser kun je áltijd bij je managementdashboard vol realtime data en statistieken. Bekijk hardlopers of piekuren en speel hierop in.
Rekeningen splitsen/samenvoegen
Met booq betalen je klanten zoals zij dat willen en zonder dat het voor jou ingewikkeld is. Splits in een paar klikken de rekening van een tafel of breng je die van meerdere tafels samen.
Bediendeslot
Stel machtigingen per medewerker in en koppel hieraan een persoonlijke inlogcode. Zo heeft iedereen enkel toegang tot specifieke functionaliteiten én zie je in de backoffice altijd wie waarvoor verantwoordelijk is.
Klantendisplay
De klant eenvoudig laten meekijken met wat er wordt afgerekend? Koppel een klantensysteem aan booq. Zo geregeld.
Digitaal bonnenoverzicht
Met de booq Bar/Kitchen Manager gekoppeld aan booq POS komen orders automatisch binnen op de touchschermen van de keuken of bar.
Koppeling contactloos betalen
Kies je voor de slimste tabletkassa op de markt, dan kies je natuurlijk ook voor de beste pinapparaten geschikt voor contactloos betalen. Ontdek hoeveel voordeel mobiel bestellen én betalen oplevert!
Pick-up/selforder
Combineer je kassa eenvoudig met de booq Bar/Kitchen Manager, een selfservicebestelzuil of pick-upscherm. Klanten zien op de bon hun ordernummer en op het scherm wanneer ze af kunnen halen.
Personeelsplanning
Integreer met booq Personeelsplanner om de omzet aan de loonkosten te koppelen. Ook zie je eenvoudig wat de invloed van een extra dienst op het personeelscijfer is.
Mutaties
Reeds opgenomen orders corrigeren of speciale wensen toevoegen was nog nooit zo makkelijk.
Upselling
Beveel de juiste wijnen aan of de lekkerste gebakjes. Alle informatie is vanuit je handheld inzichtelijk.
Hardware
Wij helpen jou ook met alle hardware die je nodig hebt, van printers tot tablets tot kassalades.
Multi-filiaal
Manage meerdere vestigingen, bepaal het assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving.
Contact opnemen