Mogelijkheden

Wat er allemaal mogelijk is? Dat bepaal jij. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen. Probleemloos switchen van vaste kassa naar tablet, smartphone of handheld, ongeacht besturingssysteem? Realtime en online je bijgewerkte verkoopdata bekijken? Bestellingen regelen in seconden? Met kassasysteem booq POS kan dit allemaal. Wij zorgen dat elke oplossing een verlengstuk is van jouw onderneming. Oftewel: klaar voor de toekomst!

Menu- en artikelbeheer

Kolomvoorkeuren en het wijzigen van prijzen of toevoegen van acties regel je snel via het dashboard. Aanpassingen worden direct doorgevoerd op al je apparaten vanwege de connectie met de cloud.

Voorraad

Voer makkelijk de voorraad van tijdelijke producten in, die je ook tijdens openingstijden snel aanpast. Door de realtime koppeling zijn voorraadgegevens altijd up-to-date. Op deze manier stel je een gast nooit teleur want je personeel is realtime op de hoogte is van de actuele status.

Mix-functie

Cola mixen met verschillende sterke dranken zonder een overbodige hoeveelheid drankjes in je artikelbestand? Met de mix-functie van booq tel je prijzen eenvoudig op voor een overzichtelijke nota. Die belastingtechnisch natuurlijk verantwoord is.

Upselling

Beveel de juiste sauzen bij de steak aan, de meest smaakvolle wijnen aan of de lekkerste gebakjes. Alle informatie is vanuit je handheld inzichtelijk.

Statusbalk

In de statusbalk is netjes zichtbaar hoeveel gasten er aan een tafel zitten, welke prijslijn wordt gevolgd en kan een opmerking aan een tafel worden toegevoegd of gewijzigd.

Opmerkingen

Geef een tafel met één druk op de knop een opmerking mee over bepaalde allergieën of wensen, die ook netjes op de bon wordt geprint.

Mutaties

Reeds opgenomen orders corrigeren was via onze sneltoetsen nog nooit zo makkelijk.

Splitsen/samenvoegen

Met booq betalen je klanten zoals zij dat willen en zonder dat het voor jou ingewikkeld is. Splits in een paar klikken de rekening van een tafel of breng die van meerdere tafels samen.

 

Long press

Snel alle opties voor een tafel toegankelijk? Wanneer je een tafel lang ingedrukt houdt, krijg je de een submenu waarin veelgebruikte functionaliteiten zoals een nieuwe bestelronde snel geregeld kunnen worden.

Uitvragen gangen

Bij de longpress is het onderaan mogelijk om de gang uit te vragen. Wanneer hier op geklikt wordt, verschijnt een scherm met alle actieve gangen binnen de order. Klikken op de gang resulteert in een productiebon ('tafel door' of 'voor mee'). In combinatie met de booq Bar/Kitchen Manager kan deze actie van uitvragen ervoor zorgen dat een bon naar voren wordt gerangschikt.

Tafelplattegrond met verhuisoptie

Met booq richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond in op basis van je zaak. Door op de te verhuizen tafel te drukken, sleep je de gasten makkelijk en snel naar een andere tafel. Handig als gasten van het terras naar binnen verhuizen! Toepasbaar op meerdere plattegronden!

Tafelhistorie

Bekijk in één oogopslag alle bonnen van een tafel. Gasten snel voorzien van een bon die ze zijn kwijtgeraakt? Ook na een week, maand of jaar draai je een extra nota zo uit.

Bediendeslot

Stel een rechtenstructuur aan de hand van machtigingen per medewerker en koppel hieraan een persoonlijke inlogcode. Zo heeft iedereen enkel toegang tot specifieke functionaliteiten én zie je in de backoffice altijd wie waarvoor verantwoordelijk is.

Managementdashboard

Via de browser kun je áltijd bij je backoffice met managementdashboard vol realtime data en statistieken. Bekijk hardlopers of piekuren en speel hierop in.

BI tooling

Met de ingebouwde BI tool krijg je op grafische wijze inzicht en transformeer je de belangrijkste data uit je bedrijfsprocessen in kennis. Grafieken, trendlijnen en staafdiagrammen leggen oorzaken bloot. Door te filteren en zoomen op variabelen zoals periodes, wijken, productgroepen en medewerkers krijg je meer inzicht in verschillende aspecten van je organisatie.

Promoties

Koffie met een appelgebak voor een speciale prijs, bonkorting bij een bepaald gedrag of staffelkorting? Promoties worden in de kassa automatisch aan bepaalde combinaties gekoppeld.

Multi-filiaal

Manage meerdere vestigingen, bepaal het assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving.

Méér dan de ideale kassa

Combineer je kassa eenvoudig met de booq Bar/Kitchen Manager, een selfservicebestelzuil of pick-upscherm. Orders komen automatisch binnen op de touchschermen van de keuken of bar, en/of klanten krijgen een bon om hun bestelling af te halen. Ook integreer je met booq Personeelsplanner om de omzet aan de loonkosten te koppelen. Daarnaast zie je eenvoudig wat de invloed van een extra dienst op het personeelscijfer is.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.