Devices

Kassasysteem booq is hardware-onafhankelijk en multifunctioneel. Zo zit je niet gebonden aan een vaste kassa of 1 type handheld, nee, jij stelt jouw booq-kassa zelf samen met keuze uit allerlei devices. Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je handheld leeg? Dan pak je gewoon een ander device en ga je door realtime synchronisatie verder waar je gebleven bent!

ET1

Deze tablet kan álles

De tablet ET1 is een industriële, lichte, robuuste tablet met een ergonomisch design en een stootvaste cover. Naast zijn duurzaamheid is hij ook nog eens extra handig in gebruik dankzij een speciaal handvat op de achterkant van de tablet. Dit maakt bestellingen aan tafel opnemen meteen een stuk eenvoudiger. En heb je de ET1 even niet nodig? Laat hem opladen in
zijn handige dockingstation. Nooit meer gedoe met onhandige oplaadkabeltjes!

13,3” & 15"-terminal

Onze geroemde topmodellen

Deze 13,3” (Android) en 15” (Android & Windows) terminals zijn een unieke verschijning op iedere toonbank. De unieke breedbeeldschermverhouding van de 13” biedt bijvoorbeeld ruimte voor een extra artikelgroep. Beiden zijn zowel op een voet als aan de muur op een kolom te plaatsen. Gebruiksvriendelijk en flexibel!

14” Android-terminal inclusief printer

Perfect instapmodel

Deze stijlvolle uitvoering is een eyecatcher voor iedere zaak. Een uitstekende investering voor elke onderneming: voor een prachtige prijs heb je de beschikking over de ideale basiskassa met geïntegreerde printer!

15,6”Android-terminal

IJzersterk, groot model

Dit mooie model biedt je alles wat je nodig hebt: een helder, ijzersterk breedbeeldscherm, een aluminium voet waarin je de kabels kunt wegwerken en een hele snelle processor. Je kunt het scherm bijvoorbeeld ook op een kolom plaatsen.

ES3 & ES4

Aantrekkelijke starters

Het mooie design maakt van deze handhelds echte eyecatchers. Ze voldoen aan al je basiseisen voor een handheld in deze prijsklasse, waarbij de schermen van respectievelijk 5” en 4,5” je als gebruiker veel gemak bieden in het dagelijks gebruik. De ES3 bevat zelfs een RFID-reader waardoor bijvoorbeeld medewerkers (of klanten) zich met passen of een druppel kunnen aanmelden.

T1 mini

Met geïntegreerde printer

Een compacte, lichte all-in-one POS-oplossing, voor een aantrekkelijke prijs. De ingebouwde low-volumeprinter is geschikt om op verzoek een rekening mee te printen. Met het high definition 11,6” touchscreen en het handige klantendisplay biedt de T1 mini eigenlijk overal een prachtig, helder beeld.

V1s

Inclusief docking

Een compacte alles-in-één mobiele POS-terminal met geïntegreerde printer, touchscreen én eigen docking! Lichtgewicht, handige afmetingen, robuuste behuizing: alles wat je als horecaondernemer nodig hebt. De ingebouwde thermische printer bespaart ook zowel jouw medewerkers als gasten veel tijd.

ES1 smartphone

Professionele topscoorder

De smartphone ES1 is een industriële topper met een stootvaste cover en een prettige handligging. Naast de enorme duurzaamheid van deze telefoon is zijn beeldscherm handig groot en het touchdisplay erg helder. Dit maakt bestellingen aan tafel opnemen zeer eenvoudig. Ook is een scangun beschikbaar, bijvoorbeeld voor het scannen van barcodes op tickets. Bovendien kun je de ES1 na gebruik opbergen en laten opladen in een speciaal dockingstation met ruimte voor meerdere smartphones. Accu’s zijn zelfs vervangbaar. Ideaal.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.