Devices

Kassasysteem booq is hardware-onafhankelijk en multifunctioneel. Zo zit je niet gebonden aan een vaste kassa of 1 type handheld, nee, jij stelt jouw booq-kassa zelf samen met keuze uit allerlei devices. Vaste kassa’s, tablets, smartphones of professionele handhelds: aan jou de keuze! En als de accu van je smartphone leeg is werk je gewoon door, want je switcht probleemloos van device. Zélfs als je van een iPhone naar een Android-device wilt overstappen!

iOS, Android en Windows devices

Bring your own device mogelijk

Dankzij de booq-app verander je elk device in een kassa, óngeacht besturingssysteem. Jij kiest zelf met type devices je werkt, of met een mix hiervan natuurlijk. De software van booq is geschikt voor smartphone, tablet, laptop en pc.

ES3 & ES4

Aantrekkelijke starters

Het mooie design maakt van deze handhelds echte eyecatchers. Ze voldoen aan al je basiseisen voor een handheld in deze prijsklasse, waarbij de schermen van respectievelijk 5” en 4,5” je als gebruiker veel gemak bieden in het dagelijks gebruik. De ES3 bevat zelfs een RFID-reader waardoor bijvoorbeeld medewerkers (of klanten) zich met passen of een druppel kunnen aanmelden.

Android PanelPOS 15,6"

Minimalistisch design, maximaal gemak

De nieuwe 15,6”Android PanelPOS verrast je. Een breedbeeld formaat zonder een brede zwarte lijst om het scherm. Het minimalistische design maakt van deze kassa een breed toepasbare all-in-one, van horeca tot zorg.

15,6”Android-terminal

IJzersterk, groot model

Dit mooie model biedt je alles wat je nodig hebt: een helder, ijzersterk breedbeeldscherm, een aluminium voet waarin je de kabels kunt wegwerken en een hele snelle processor. Je kunt het scherm bijvoorbeeld ook op een kolom plaatsen.

14” Android-terminal inclusief printer

Perfect instapmodel

Deze stijlvolle uitvoering is een eyecatcher voor iedere zaak. Een uitstekende investering voor elke onderneming: voor een prachtige prijs heb je de beschikking over de ideale basiskassa met geïntegreerde printer!

V1s

Inclusief docking

Een compacte alles-in-één mobiele POS-terminal met geïntegreerde printer, touchscreen én eigen docking! Lichtgewicht, handige afmetingen, robuuste behuizing: alles wat je als horecaondernemer nodig hebt. De ingebouwde thermische printer bespaart ook zowel jouw medewerkers als gasten veel tijd.

Android PanelPOS 10,1”

Compact op tabletformaat

Op een stabiele voet of geplaatst met behulp van het bevestigingssysteem. Praktisch toepasbaar in kleine ruimtes of wanneer er specifiek behoefte bestaat aan een compact scherm voor kassasysteem booq POS.

Uitproberen?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.