Contactloos betalen sneller, veiliger en goedkoper

  • Sneller, goedkoper en veiliger
  • Elke nieuwe pin klaar voor contactloos betalen
  • Meer klanttevredenheid
  • Ideale combi met booq POS

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Het hoort bij deze tijd
Jeffrey Camphuijsen - Grand Plage Scheveningen

“Het grootste voordeel voor ons is de tijdsbesparing en het stukje service. Gasten zijn meteen geholpen: geen pincode nodig, gewoon even je pas tegen het apparaat en klaar.”

In Nederland wordt al meer contactloos betaald dan ‘standaard’ gepind! Niet zo gek, want wie contactloos gaat betalen ontdekt dat het gewoon veel sneller en handiger is. Bovendien is , zelfs veiliger dan met pas insteken en pincode. En wie contactloos betalen mogelijk maakt in zijn onderneming, ontdekt hoeveel tijd én geld hij bespaart. Zéker in combinatie met booq POS!

Mobiel bestellen en betalen

Combineer je booq POS en contactloos betalen op een mobiele pin, dan heb je het beste van twee werelden. Je kunt aan tafel met smartphone of tablet mobiel de bestelling opnemen, en als de gast klaar is om af te rekenen kan ook dit direct aan tafel.De gast kan rustig blijven zitten bij zijn tafelgenoten en sluit extra tevreden het bezoek af. Ideaal!