Kassasysteem booq met contactloos betalen

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, juweliers, koffiezaken, bakkers, delicatessenwinkels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices
  • Sneller, goedkoper en veiliger contactloos betalen
  • Voorraad- en artikelbeheer
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Meer klanttevredenheid
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase

In Nederland wordt al meer contactloos betaald dan ‘standaard’ gepind! Niet zo gek, want wie contactloos gaat betalen ontdekt dat het gewoon veel sneller en handiger is. Bovendien is contactloos betalen zelfs veiliger dan met pas insteken en pincode. En wie contactloos betalen mogelijk maakt in zijn onderneming, ontdekt hoeveel tijd én geld hij bespaart. Zéker in combinatie met booq POS!

Mobiel bestellen en betalen

Combineer je booq POS en contactloos betalen op een mobiele pin, dan heb je het beste van twee werelden. Je kunt aan tafel met smartphone of tablet mobiel de bestelling opnemen, en als de gast klaar is om af te rekenen kan ook dit direct aan tafel.De gast kan rustig blijven zitten bij zijn tafelgenoten en sluit extra tevreden het bezoek af. Ideaal!

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq

“Met booq heb ik een systeem dat past binnen mijn begroting én beschik ik over alle gewenste functionaliteiten. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd.“

Barry van Lingen – Telstar Surfclub

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met booq kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet