Op zoek naar een kassa met backoffice in de cloud?

  • Flexibel en schaalbare kassa-indeling
  • Overal inzicht in realtime data
  • Ononderbroken service door live-synchronisatie
  • Toepasbaar in alle branches

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

booq heeft gezorgd voor veel efficiency, gemak en inzicht
Krijn van Santen – Noorderlicht Amsterdam

“Ik ben blij dat we booq POS, de Bar/Kitchen Manager en Personeelsplanner tegelijk geïntegreerd hebben, zodat ons management cijfergestuurd kan werken.”

Voor de moderne ondernemer

Ben je op zoek naar een flexibel waarin je supersnel een bestelling invoert, prijzen wijzigt of rapportages uitdraait? Zonder ingewikkelde handleidingen en lange inwerktrajecten? Dan ben je tabletkassa booq aan juiste adres. booq is hardware- en besturingssysteemonafhankelijk dus je stelt zelf je eigen kassa en devices samen.

booq online en offline succes

booq is superstabiel, ook zonder internet werk je gewoon door. Dit kassasysteem bied je de service van offline met gecombineerd met de flexibiliteit van online. Met als uitvalsbasis een lokale server en centrale cloud. Zo staat al je data veilig opgeslagen en is deze altijd en overal bereikbaar. Met booq ben jij in control!