Werkman, Groningen

Eten, drinken, dansen en werken: bij WERKMAN aan de Grote Markt in Groningen moet iedereen zich op ieder moment van de dag welkom voelen. Maakt de zaak geen indruk met haar spectaculaire glazen uitbouw met van buitenaf zichtbare verdiepingen, dan is het wel met de gastbeleving. Eigenaar Maurijn Westerhof koos voor totaalplatform booq, in deze video zie je hoe de verschillende onderdelen, van kassasysteem tot Kitchen Manager in praktijk werken!

 

 

Alle bedrijfsprocessen stroomlijnen in 1 systeem

“In mijn visie als horecaondernemer werk ik het liefst met zo min mogelijk partners en met korte lijnen. Omdat mijn vader bij Paviljoen van de Dame en onze vrienden van Cappuvino goede ervaringen hadden met de software van booq, was dat ook onze keuze. Het totale platform kan verschillende onderdelen van je bedrijfsprocessen zoals het kassasysteem, maar ook QR-bestellen, je personeelsplanning, reserveringssysteem en keuken-en barmanagement met elkaar integreren. Dat werkt efficiënter en maakt dat ik gerichter kan sturen. Het bevalt heel goed, ik zou niet meer anders willen!”

 

Wil je net als WERKMAN efficienter werken dankzij het slimme totaalplatform booq? Neem contact met ons op en we gaan samen aan de slag!