Telstar Surfclub, Ermelo

Watersport is te gek: het is de perfecte combinatie van zon, zee, strand en actief bezig zijn. De sfeervolle beachclub van Telstar Surfclub opende maart 2016 haar deuren op één van de populairste surfspots van Nederland: Strand Horst. De club fungeert als toeristische trekpleister voor de hele streek. Volgens mede-eigenaar Barry van Lingen niet gek: "Door de centrale locatie, het ondiepe water en de ideale ligging bij de meeste meeste windrichtingen is Strand Horst inmens populair. Bij ons kun je van alles huren voor een geslaagd dagje surfsport."

Er hangt een relaxte 'hang loose vibe. Speciaal voor jeugd tot 18 organiseert Telstar meerdaagse surfcamps. Het eigen hostel heeft 7 kamers en 41 gasten. Op loopafstand ligt de Telstar Surfshop, de grootste en modernste wind- en kitesurfshop van Nederland. Oók organiseert Telstar de tofste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, trouwerijen en barbecues. Om zijn gasten perfecte service te bieden werkt Barry met booq.

Met booq heeft hij een systeem dat past binnen de begroting én beschikt over alle gewenste functionaliteiten. Bij Telstar Surfclub wordt gewerkt met zowel de tablet- als de smartphone-uitvoering. Superhandig, want bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd. Daarnaast gaat het pinnen mobiel, dus aan tafel van de gast, én contactloos. Razensnel!

Net als Telstar Surfclub aan de slag met booq? Neem vrijblijvend contact met ons op!