Restaurant Vogelhuis-Oranjerie, Texel

Luxe hotelkamers met koud én warm water: een unicum in de jaren ’30. Met hun warme, persoonlijke aanpak won het familiebedrijf Vogelhuis-Oranjerie al snel een plekje in het hart van zowel lokale bewoners als de toeristen. Inmiddels zijn ze al 80 jaar het voorbeeld van Texelse gastvrijheid. ’s Zomers voorziet het team van Anton van der Vis dagelijks maar liefst 300 gasten van een heerlijke maaltijd!

Klaar voor de toekomst dankzij booq

Vogelhuis-Oranjerie staat nooit stil. Anton wil klaar zijn voor de toekomst, daarom koos hij voor kassasysteem booq. Omdat booq flexibel is kan het Vogelhuis altijd inspelen op de wensen van de gasten. De communicatie verloopt veel beter dan in het verleden. Én waar Anton ook is, zolang hij internet heeft, heeft hij inzicht in de resultaten.

Koppelingen

Wat bij Restaurant Vogelhuis-Oranjerie uitstekend tot zijn recht komt is de combinatie van de kassa met andere booq Bricks. Door de koppeling met booq Personeelsplanner en payrollsoftware Nmbrs heeft de accountant binnen twee minuten na goedkeuring van de uren de benodigde informatie om de salarisbetaling te doen.

Net als Vogelhuis-Oranjerie inspelen op behoeftes van de gasten dankzij kassasysteem booq? Neem vrijblijvend contact met ons op!

.