National Opera & Ballet, Amsterdam

Het National Opera & Ballet in Amsterdam is niet alleen een imposant theater - met zestienhonderd stoelen en een podium van ruim 20 meter breed -  maar ook een productiehuis. Hier worden producties bedacht, onderworpen, gebouwd en opgevoerd. Beide huisgezelschappen: De Nationale Opera en Het Nationale Ballet behoren tot de absolute wereldtop.

Bij het Nationale Opera & Ballet is alles van hoog niveau. De musici, de dansers, het hele team: samen verzorgen ze een onvergetelijke avond voor de gasten. Het streven naar perfectie stopt niet bij het podium. De verwachting van de gasten is hoog, ook wat de horeca en services betreft. Het belangrijkste moment van de avond is de pauze. Tijdens deze 25 á 30 minuten durende break wordt 75% van de omzet gerealiseerd.

Rust achter de counter, snelheid van handelen en een betrouwbaar afrekensysteem zijn dus cruciaal. Daarom werkt Duty Manager Catering Jan Bergen met booq. Het tablet afrekensysteem is flexibel, betrouwbaar, stabiel en klein qua formaat - de ruimte op de bar is immers beperkt. Met booq kan Jan vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling.

Ook werken met een tabletkassa net als Nationaal Opera & Ballet? Neem vrijblijvend contact met ons op!