JANS, Arnhem

Oog voor de mooie dingen in het leven én op het bord: JANS’ combineert stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor ‘JANS’ en alleman’. Gewoon lekker Arnhems!

Arnhem is ooit aan de Jansbeek ontstaan – zo komt dit bijzondere restaurant, pal voor het Musis Sacrum (concertgebouw) aan het Velperplein, aan haar naam. Hier mag iedereen binnenlopen voor een gezellige borrel of een goede hap op elk moment in de dag. Management assistent Sherilyn Hundersmarck vertelt: “Als Arnhemmer voel je je thuis bij JANS', eigenlijk net als in je eigen huiskamer of keuken. Voor ieders smaak en portemonnee is er wat: van brood met kroketten tot Côte de Boeuf. Onze menukaart is gevarieerd en heeft voor elk moment van de dag wat te bieden. Wat je ook eet of drinkt, de kwaliteit is van niveau. Onze koks werken met de beste producten in het seizoen en waar mogelijk met plaatselijke leveranciers in de omgeving. Bij JANS’ loop je binnen voor een kakelvers ontbijtje, een lekker stuk taart, een lunch, diner of om gezellig te borrelen. Het kan allemaal!”

Alles in één

JANS’ heeft plaats voor maar liefst 180 gasten, dus het is van groot belang dat ze goed werkende apparatuur hebben. Ze kozen voor Eijsink door de hoge servicegraad en de veelzijdigheid van oplossing booq – onder meer een kassa, tafelreserveringssysteem en personeelsplanner in één. “We werken met booq POS in een combinatie van vaste kassa’s, handhelds, vaste en mobiele pins. Onze wijklopers zijn op die manier uitgerust met een riem waaraan ze alle belangrijke zaken altijd meedragen: een handheld, een mobiele pin, een portemonnee en een schoonmaakdoek.

Gebruiksgemak en voorraadbeheer

Van het kiezen voor kassasysteem booq, hebben ze bij JANS' geen spijt. "We ervaren booq als gebruiksvriendelijke software, zowel in de backoffice als in het gebruik op de vloer. Je hebt diverse opties om toe te voegen aan menu’s en producten, zoals bijvoorbeeld de garing van vlees, extra toevoegingen van meldingen, het doorgeven van dieetwensen, het gewenste aantal glazen voor een fles water of wijn zodat de bar weet wat zij klaar kunnen zetten. Maar ook het stukje voorraadbeheer is een functie waar bij JANS’ veel gebruik van wordt gemaakt. "Ondanks dat het druk is, hoeven wij onze gasten niet teleur te stellen omdat de voorraad van producten continue bij iedere bestelling wordt geüpdatet. De wijklopers weten daardoor precies welke producten nog verkocht kunnen worden.”

Net als JANS aan de slag met het alles-in-één platform booq? Neem vrijblijvend contact met ons op.