De Pier, Scheveningen

De bekendste attractie aan de Nederlandse kust: de Pier. Sinds 2016 volledig vernieuwd en een complete foodboulevard geworden met eigentijds streetfood, bars, terrassen, winkels en exclusieve hotelsuites. Mét zicht op de Noordzee. De verschillende ondernemers hebben van de bekende Pier, met het kenmerkende reuzenrad, weer een hotspot gemaakt. Beleef de Pier!

Food&Fun maakt De Pier een trekpleister

Vergane glorie, oud en sfeerloos. Dit was het imago van de Pier. Maar wie anno 2016 een bezoekje aan het icoon van Scheveningen brengt, laat dat beeld al snel varen. De Pier is de perfecte combinatie van Food&Fun. Als we Herman Smit, General Manager van de Pier, mogen geloven is er op De Pier altijd wat te doen. Het hele jaar door zijn er festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. Naast de dagelijkse drukte van toeristen die de Pier nooit overslaan. Een goedwerkend, snel en slim afrekensysteem is voor Herman en zijn ondernemers is een must. Daarom kozen zij voor booq.
 

Omzet van individuele ondernemers uitlezen

Vanwege de omzetgerealiseerde huur die ondernemers betalen is het belangrijk centraal inzicht te hebben in de omzetten van de diverse ondernemers en partners. Via de booq backoffice kan Herman de individuele kassa's van de verschillende ondernemers uitlezen. En dat op elk moment, waar hij zich ook bevindt. Ideaal!

Heb jij net als De Pier verschillende locaties waarvan je afzonderlijk de resultaten wil uitlezen? Dat kan met booq! Neem vrijblijvend contact met ons op.