booq BI tooling

Moeiteloos van data naar trends en KPI's

Je stuurt je bedrijfsvoering bij dankzij de juiste rapportages, je backoffice en het overzicht in je belangrijkste KPI’s. Maar hoe houd je dat overzicht als je werkt met verschillende softwareoplossingen die allemaal een ander aspect van je bedrijf stroomlijnen?

Vergeet traditionele eendimensionale rapportages: haal méér uit je data met booq BI! Deze rapportage- en analysetool zet via gebruiksvriendelijke dashboards jouw data om naar bruikbare informatie en levert unieke trend- en verkoopanalyses op maat. Met de inzichten uit booq BI kun je dus effectiever schakelen, sneller groeien en meer omzet maken! Kies voor strategisch voordeel en zet vandaag nog in op de toekomst van je zaak.

Hoe beter je dataverwerking, hoe beter de informatie die je er uit haalt. Met de booq BI tool kijg je op grafische wijze inzicht krijg in de belangrijkste data uit je bedrijfsprocessen. Verschillende locaties vergelijken? Alles komt naast elkaar in beeld. Twee periodes naast elkaar zetten? De grafieken passen zich automatisch aan. Het overkoepelende inzicht van onze business intelligence tool is voor elke ondernemer van toegevoegde waarde. Juist oók voor de kleinere ondernemer!

Met booq BI beschik je altijd over het meest optimale overzicht van je bedrijfsvoering:

  • Heldere grafische weergaves maken data eenvoudig te interpreteren
  • Automatisch inzicht in belangrijkste Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s)
  • Niet meer wachten tot einde dag of week, maar direct realtime informatie
  • Omzetten van meer data naar informatie levert competitief voordeel
  • Zelf dag-, uur, faciliteiten of bedienderapporten samenstellen

Meer weten over booq BI?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.