booq BI tooling

Je stuurt je bedrijfsvoering bij dankzij de juiste rapportages, je backoffice en het overzicht in je belangrijkste KPI’s. Maar hoe houd je dat overzicht als je werkt met verschillende softwareoplossingen die allemaal een ander aspect van je bedrijf stroomlijnen?

booq BI is een splinternieuwe business intellegence tool waarmee je op grafische wijze inzicht krijgt in belangrijke data uit je bedrijfsprocessen. Daar waar je nu vaak tabellen toepast voor rapportages, krijg je hier juist direct visueel inzicht in de vorm van handige diagrammen en grafieken. Denk maar aan alle omzetten van je locaties, verkopen van artikelgroepen of artikelen en bijvoorbeeld je personeelskosten.

Hoe beter je dataverwerking, hoe beter de informatie die je er uit haalt. Met de booq BI tool kijg je op grafische wijze inzicht krijg in de belangrijkste data uit je bedrijfsprocessen. Verschillende locaties vergelijken? Alles komt naast elkaar in beeld. Twee periodes naast elkaar zetten? De grafieken passen zich automatisch aan. Het overkoepelende inzicht van onze business intelligence tool is voor elke ondernemer van toegevoegde waarde. Juist oók voor de kleinere ondernemer!

Met booq BI beschik je altijd over het meest optimale overzicht van je bedrijfsvoering:

  • Visueel inzicht in je data via handige diagrammen en grafieken
  • Dag-, uur-, faciliteiten-, en bedienderapporten
  • Zoom in op rapportonderdelen zoals de omzet per faciliteit en omzet per bediende

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.