De iOS, Windows en Android kassa voor jouw zaak

  • Besturingssysteem onafhankelijk
  • Simpel in gebruik
  • Doorwerken zonder internet
  • Kies je favo hardware

Oplossing

Management

Overal realtime inzicht in je verkoopdata, die je razendsnel omzet tot overzichtelijke rapportages. De cloudbased backoffice van de toekomst.

Personeel

Inwerktijden zijn verleden tijd. Alle producten en belangrijke features zijn met een paar tikken geregeld. Je kunt zelfs de lay-out aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur.

Branches

Meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd. Óngeacht de branche. Van horeca tot retail, van sport tot zorg, van leisure tot catering: de slimste tabletkassa is van alle markten thuis.

Dat booq een intuïtieve kassa is, was meteen duidelijk.
Edith Schoo - De Brielsche Aap

"Door onze omstandigheden kon ons personeel pas vlak voor opening instructies ontvangen. Hoewel we dachten dat gasten toen alleen even kwamen kijken, bleven ze hangen en bestelden flink. En mijn team kon toch alles meteen correct in de kassa verwerken. Fantastisch!”

Succes booqen met de slimste tabletkassa op de markt?

Wie wil dat nou niet? Op zoek naar die fijne Android kassa waarmee je op een smartphone kunt bestellen? Juist graag met je iPad aan de slag? Met booq POS kan het allemaal.

 

Direct aan de slag

booq POS biedt de flexibiliteit van online en de service van offline. Je kiest zelf je ideale hardware en de app past zich automatisch aan. Zo is de bestelervaring gelijk op elk device. Alle belangrijke functies heb je zo gevonden, bestellingen zijn razendsnel verwerkt en inwerktijden verleden tijd. Werken met een handige tafelplattegrond, groepen overzichtelijk in kleur, rekeningen in een handomdraai splitsen of samenvoegen… Dit is het POS-systeem voor vandaag én morgen!

Probleemloos doorwerken

Heeft je internet provider storing? Geen probleem: met booq kun je ook zónder internet gewoon doorwerken. En laat je je smartphone uit je handen vallen tijdens het opnemen van een uitgebreide bestelling van een grote tafel? Geen probleem: pak een reserveapparaat, log in met jouw code en je pakt de sessie over, exact waar je gebleven was. booq POS: meer inzicht, meer omzet, meer tijd!