De beste iOS, Windows en Android kassa

De slimste alles-in-één kassa voor restaurants, fastservice, strandpaviljoens, koffiezaken, cafés, hotels én meer.

  • Bouw je kassa op uit vaste kassa’s, mobiele handhelds en eigen devices
  • Geschikt voor eigen Android, iOS en Windows devices of onze industriële hardware
  • Geen inwerktijd en supereenvoudig in gebruik
  • Ononderbroken service dankzij synchronisatie en cloudbase
  • Overal toegang in je gegevens en realtime inzicht in rapporten
  • Groeit modulair met je mee, beheer meerdere zaken binnen één systeem

Succes booqen met de slimste tabletkassa op de markt?

Wie wil dat nou niet? Op zoek naar die fijne Android kassa waarmee je op een smartphone kunt bestellen? Juist graag met je iPad aan de slag? Met booq een POS kassasysteem kan het allemaal.

 

Direct aan de slag

booq POS biedt de flexibiliteit van online en de service van offline. Je kiest zelf je ideale hardware en de app past zich automatisch aan. Zo is de bestelervaring gelijk op elk device. Alle belangrijke functies heb je zo gevonden, bestellingen zijn razendsnel verwerkt en inwerktijden verleden tijd. Werken met een handige tafelplattegrond, groepen overzichtelijk in kleur, rekeningen in een handomdraai splitsen of samenvoegen… Dit is het POS-systeem voor vandaag én morgen!

Probleemloos doorwerken

Heeft je internet provider storing? Geen probleem: met de kassa software van booq kun je ook zónder internet gewoon doorwerken. En laat je je smartphone uit je handen vallen tijdens het opnemen van een uitgebreide bestelling van een grote tafel? Geen probleem: pak een reserveapparaat, log in met jouw code en je pakt de sessie over, exact waar je gebleven was. booq POS: meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Features

Al vele ondernemingen vertrouwen op booq

"Wij werken met tablet afrekensysteem booq: flexibel, betrouwbaar, stabiel en compact qua formaat. Met booq kan ik vol vertrouwen uitzien naar een volgende voorstelling."

Jan Bergen - Nationale Opera en Ballet

“Met booq heb ik een systeem dat past binnen mijn begroting én beschik ik over alle gewenste functionaliteiten. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd.“

Barry van Lingen – Telstar Surfclub