Dé slimste kassa

Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en bovenal altijd 24/7 realtime overzicht van je cijfers: booq POS is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassa op de markt! Werken met een tablet, professionele kassa handheld of een vaste POS kassa? Jij bepaalt. Net als het besturingssysteem: booq POS draait op Apple, Android én Windows, dus je kunt zelf kiezen. Zelfs voor een mix! Ga voor software die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom, en ontdek het verschil. booq: het kassasysteem van nu en de toekomst.

Vertel me meer

.

Met onze intuïtieve kassasoftware booq kunnen jouw medewerkers direct aan de slag en ben jij in control! Op basis van je wensen richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond en menustructuur in. Vanuit vaste kassa’s of handhelds worden opgenomen orders razendsnel geregistreerd, aan de keuken doorgegeven en per tafel ingeboekt. Het webbased managementdashboard vol realtime rapportages en statistieken heb je altijd bij je. En als de accu van je tablet leeg is werk je gewoon door, want je switcht probleemloos van device. Ook als je middenin een order zat, kun je precies verder waar je was gebleven. Zélfs als je van een iPhone naar een Android-device wilt overstappen! Het cloudbased kassasysteem werkt zowel online als offline en je kunt het eenvoudig uitbreiden. Ontdek de nieuwe mogelijkheden en kies vandaag nog voor meer inzicht, meer omzet en meer tijd!

 

booq POS

 

Mogelijkheden

Bouw zélf flexibel en modulair je kassasysteem op. Vaste kassa’s, tablets, smartphones of professionele handhelds: aan jou de keuze! Artikelen wijzigen? Meerdere filialen met verschillende artikelen en prijzen onderhouden? Klanten via een display laten meekijken wat er afgerekend wordt? Met booq POS stel je jouw ideale en simpele kassa met samen, óngeacht besturingssysteem. Flexibel, gebruiksvriendelijk en betaalbaar!

 

 

 

 

Statusbalk
In de statusbalk bovenin de kassasoftware is netjes zichtbaar hoeveel gasten er aan een tafel zitten, welke prijslijn wordt gevolgd en kan een opmerking aan een tafel worden toegevoegd of gewijzigd.
Koppeling booq Bar/Kitchen Manager
Met de booq Bar/Kitchen Manager gekoppeld aan booq POS komen orders automatisch binnen op de touchschermen van de keuken of bar.
Managementdashboard
24/7 overzicht! Via de browser kun je áltijd bij je managementdashboard vol realtime data en statistieken. Bekijk hardlopers of piekuren en speel hierop in.
Aanpasbare tafelplattegrond
Met booq kassa richt je eenvoudig je eigen tafelplattegrond in op basis van je zaak. Zo houd je overzicht van je bezetting en bestellingen.
Koppeling pinautomaat
Kies je voor de slimste tabletkassa op de markt, dan kies je natuurlijk ook voor de beste pinapparaten geschikt voor contactloos betalen. Ontdek hoeveel voordeel mobiel bestellen én betalen oplevert!
Menu- en artikelbeheer
Het wijzigen van kassa prijzen, de indeling van toetsenborden of het toevoegen van acties regel je snel via het de booq backoffice software. Door de realtime koppeling worden aanpassingen direct doorgevoerd op al je kassa’s, tablets en handhelds.
Koppeling bestelzuil/self-order
Koppel je kassa eenvoudig aan de booq Bar/Kitchen Manager, een selfservicebestelzuil of pick-upscherm. Klanten zien op de bon hun ordernummer en op het pick-upscherm wanneer ze af kunnen halen.
Rekeningen splitsen/samenvoegen
Met booq POS betalen je klanten zoals zij dat willen en zonder dat het voor jou ingewikkeld is. Splits in een paar klikken de rekening van een tafel of voeg de kassabonnen van meerdere tafels samen.
Bediendeslot
Stel rechten en rollen per kassa medewerker in en koppel hieraan een persoonlijke inlogcode. Zo heeft iedere gebruiker enkel toegang tot specifieke functionaliteiten én zie je in de backoffice altijd wie waarvoor verantwoordelijk is.
Wijzigingen
Reeds opgenomen orders corrigeren was met onze sneltoetsen nog nooit zo makkelijk.
Upselling
Verkoop bitterballen bij een biertje of raad appelgebak aan bij de koffie. De booq kassa en/of handheld maakt upselling extra gemakkelijk. Meer marge en dus meer winst.
Multi-filiaal
Manage meerdere vestigingen, bepaal het kassa assortiment en de prijslijnen vanuit één centrale omgeving. Vergelijk omzetten van de ene vestigingen met de andere.
Voorraad
Nooit mee nee verkopen! Voer eenvoudig de voorraad in van bijna uitverkochte producten of het aantal beschikbare daghappen. Zo stel je een gast nooit teleur, want je medewerkers zijn realtime op de hoogte van de actuele status.
Tafelhistorie
Bekijk in één oogopslag alle kassa bonnen van een tafel. Gasten snel voorzien van een bon die ze zijn kwijtgeraakt? Ook na een week, maand of jaar draai je een extra nota zo uit.
Mix-functie
Cola mixen met verschillende sterke dranken zonder al die opties in je artikelbestand? Met de mix-functie van booq tel je prijzen eenvoudig op voor een overzichtelijke nota.
Opmerkingen
Geef een tafel met één druk op de knop een opmerking mee over bepaalde allergieën of wensen, die ook netjes op de kassa bon wordt geprint.
Long press
Druk een tafel lang in en krijg alle veelgebruikte opties in een handig menu: zo regel je bijvoorbeeld snel een herhaalbestelling.

Nóg efficiënter werken dankzij koppelingen

Financiële interfaces om individuele of dagomzetboekingen te maken, rekeningen doorsturen naar gastenrekeningen binnen je hotelsoftware (PMS) of tap-tik verschillen bij de bar inzichtelijk maken? Talloze intergraties zijn standaard mogelijk.

Lees meer >

 

.

Zij booqen al succes

Case Restaurant Vogelhuis-Oranjerie
van vliegende start tot gevleugelde gastvrijheid
Case De Pier
De bekendste hotspot van Scheveningen
Case Flying Dutchmen Cocktails
Tess Posthumus en Timo Janse schenken verhalen, geschiedenis en cultuur
Case De Brielsche Aap
het Pipi Langkous-gevoel van Brielle
Case JANS'
gewoon lekker Arnhems!

.

booq POS is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van personeelsplanning  tot keukenmanagement en van reserveringssysteem tot bestelsite. Groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee. En extra fijn: met service en ontwikkeling in eigen huis kies je met booq niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor zekerheid!

 

.

Dit zeggen onze klanten over ons
Flexibiliteit en vrijheid
"booq POS geeft alle flexibiliteit en vrijheid die nodig is in een Foodhal. De combinatie met betaalterminals voor contactloos betalen zorgt voor een snelle, efficiënte afhandeling van alle transacties.”
Erik Wooldrik - Twentsche Foodhal, Enschede
Met booq vol vertrouwen uitzien naar een voorstelling
“We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor kassasysteem booq. booq is heel flexibel, we kunnen altijd inspelen op de wensen van de gasten. Waar ik ook ben, zolang ik internet heb, heb ik inzicht in de resultaten."
Jan Bergen - Nationale Opera & Ballet, Amsterdam
Ideaal om de individuele kassa's van onze ondernemers uit te lezen
"Met een grote groep ondernemers maken we van De Pier een hotspot. We werken hier met omzetgerealiseerde huur en dat betekent dat de ondernemers afgerekend worden op een percentage van de omzet die ze maken. We hebben voor het kassasysteem booq gekozen omdat het voor ons belangrijk is centraal inzicht te hebben in de omzetten van de ondernemers/partners. Met booq kunnen we elke individuele kassa uitlezen."
Herman Smit - De Pier, Scheveningen
Superinventief systeem
"booq is een superinventief systeem. Onze jonge medewerkers zijn zo gewend aan de moderne technologie dat ze de kassa eerder onder de knie hebben dan ze tafelnummers uit hun hoofd kennen. Ze hebben hoogstens een half uur nodig voor ze hun eigen wijk kunnen lopen en bestellingen opnemen. Ook de backoffice is erg gebruiksvriendelijk, allerlei informatie is realtime beschikbaar. Zo kun je bij wijze van met één druk op de knop een nieuw gerecht toevoegen."
Marc Dietvorst - Strandpaviljoen Paal 10, Ouddorp
Klaar voor de toekomst dankzij booq
“We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor kassasysteem booq. booq is heel flexibel, we kunnen altijd inspelen op de wensen van de gasten. Waar ik ook ben, zolang ik internet heb, heb ik inzicht in de resultaten.
Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie, De Koog
Een gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbaar systeem
“Cocktails pas je vaak aan je doelgroep aan, en dat doet wat met de prijs. Een flexibel kassasysteem met een goede backoffice is dan een must. booq is superoverzichtelijk. Ook nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag. Ik zou het zeker aanraden aan collega’s.”
Tess Posthumus - Flying Dutchmen Cocktails, Amsterdam
booq sluit aan bij de begroting én onze wensen
“Met booq heb ik een systeem dat past binnen mijn begroting én beschikt over alle gewenste functionaliteiten. We werken met zowel de tablet- als de smartphone-uitvoering. Superhandig, bestellingen zijn in een handomdraai ingevoerd. Daarnaast gaat het pinnen mobiel, dus aan tafel van de gast, én contactloos. Razendsnel.”
Barry van Lingen - Telstar Surfclub, Ermelo
Onder de indruk van tabletkassa booq
"Alexander Beach Club heeft een flexibel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar kassasysteem nodig. We werken al jarenlang naar volle tevredenheid met Eijsink en ik was erg onder de indruk van de mogelijkheden van hun tabletkassa booq POS. Toen we ook van diverse collega-ondernemers positieve geluiden hoorden, was de overstap een feit. Dankzij de kassa-app kunnen we supersnel bestellingen opnemen. Bovendien heb ik maximaal inzicht in de resultaten. Wij zijn er erg blij mee."
Alexander Balk - Alexander Beach Club, Noordwijk
Gebruiksvriendelijke software
"JANS heeft een grote capaciteit en hierbij is goedwerkende kassa-apparatuur van belang. Wij werken met twee vaste kassa's, 5 handhelds en één kassalade. De kassasoftware is zowel in de backoffice als bij gebruik op de vloer gebruiksvriendelijk. We kunnen diverse opties toevoegen aan menu's en producten zoals de garing van het vlees. De voorraad van producten wordt continu bij iedere bestelling geupdatet. Wijklopers weten daardoor precies welke producten nog verkocht kunnen worden."
Sherilyn Hundersmarck - JANS, Arnhem
Mobiele booq-kassakoffers
"Vanuit Eijsink merkte ik het enthousiasme en de drive om een succes van Dinopark Twente te maken. We hebben mobiele kassakoffers geleend en dat werkte mooi. De service was ook goud en ik heb onze contactpersonen allemaal tussen de dinosauriërs een handje mogen schudden."
Tim Lammers - Dinopark Twente, Enschede
Fantastisch
"Dat booq een intuïtief kassasysteem is, was meteen duidelijk. Door onze omstandigheden kon Eijsink het personeel pas vlak voor onze opening instructies geven. De gasten bestelden flink en toch kon mijn team meteen alles correct in de kassa verwerken. Fantastisch!"
Edith Schoo - Brielsche Aap, Brielle
booq ontwikkelt zich in tap tempo
“We hebben bewust voor booq gekozen omdat de software zich in rap tempo doorontwikkelt. Het kassasysteem heeft een erg handige backoffice én biedt ons de mogelijkheid om te koppelen met andere oplossingen zoals Kasstaat die belangrijk voor ons zijn. We krijgen zeer regelmatig updates, met nieuwe functionaliteiten. Zo zijn we helemaal klaar voor de toekomst.”
Roy Spekhorst – Pelle’s, Deurningen
Snel en efficiënt werken
"Dankzij booq kunnen we op deze rijksweglocatie snel en efficiënt werken; met handhelds aan tafel bestellingen opnemen bijvoorbeeld. En met de combinatie booq en contactloos betalen kunnen gasten op tijd weer door naar hun volgende bestemming."
Pattie van der Wulp - Délifrance

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.